Combate insomnia cu ajutorul acestor uleiuri volatile! Au efect relaxant și calmant, de aceea e bine să le utilizezi seara, cu o oră înainte de culcare. 

Uleiul esențial de busuioc

Pentru un somn bun poți utiliza ulei de busuioc, ce are efect calmant. Îl poți picura în apa de baie, înainte de culcare sau îl poți pune în difuzorul de arome din cameră.

Uleiul esențial de mușețel

Mușețelul are rolul de a combate stresul și insomnia. Uleiul esențial de mușețel se folosește fie în difuzorul de arome, fie se poate face masaj combinat cu ulei de cocos, de-a lungul plexului solar sau al coloanei vertebrale.

Uleiul esențial de lavandă

Este o plantă cu proprietăți liniștitoare pentru psihic. Uleiul esențial de lavandă este unul dintre cele mai utilizate în aromoterapie, datorită calităților sale calmante și relaxante. Este foarte bun picurat în apa de baie sau în difuzorul din cameră. Îl mai poți folosi picurat direct pe pernă sau la masajul tâmplelor, diluat în ulei vegetal.

Uleiul esențial de salvie

Scade stresul și facilitează somnul. Se poate aplica diluat în ulei vegetal prin masaj al spatelui sau prin masajul tălpilor.

Uleiul esențial de maghiran

Are calitatea de a induce calmul, fiind indicat în tratarea insomniilor, mai ales că se poate aplica în apa de baie sau diluat în puțin ulei vegetal, prin masaj al corpului.

Patul cu o saltea de calitate, garanția unui somn bun

 

Pe lângă uleiurile esențiale enumerate, optează și pentru o saltea premium care să te ajute să te detensionezi atunci când te așezi în pat și vei uita că ai suferit de insomnie vreodată. La Magniflex găsești o gamă variată de oferte saltele de foarte bună calitate, Magniflex fiind producător de top pe piața europeană a saltelelor.  De exemplu, poți combate insomnia cu ajutorul saltelei Armonia Dual. Este o saltea premium cu fermitate medie și design italienesc impresionant. Acest model unic este prevăzut cu un strat superior de spumă cu memorie în materialul textil al husei. Tehnologia Dual Core (nucleu împărțit în două jumătăți cu fermități diferite) permite alegerea unor niveluri diferite de duritate și confort într-o singură saltea. Fiecare jumătate are două fermități pe cele două părți ale sale – moale și medie. Prin rotirea jumătăților salteaua vă va oferi trei combinații posibile pentru fermitate – medie-medie, medie-moale sau moale-moale. Saltelele Dual Core® sunt o soluție foarte bună pentru cuplurile care au preferințe diferite pentru fermitatea saltelei. Materialul textil Outlast® din Armonia Dual reglează temperatura corpului în timpul somnului, grație a milioane de microbule de ceară. Atunci când acestea intră în contact cu corpul, preiau sau degajă căldură pentru a menține un nivel uniform al temperaturii. Acest lucru previne transpirația și controlează diferențele de temperatură. Armonia Dual are în componență spumă cu memorie în materialul textil în strat de 2 cm și un topper încorporat de 6 cm din spumă cu memorie. Aceasta răspunde mai întâi la presiune și apoi la căldură – acest lucru este important în lunile de iarnă când temperatura camerei este mai scăzută. Datorită saltelelor Magniflex din spumă cu memorie, te veți simți relaxat/ă imediat ce te vei întinde pe suprafața saltelei. Acest material distribuie uniform greutatea corpului și totodată ușurează tensiunea acumulată în umeri, spate și picioare. Este o saltea cu garanție pe viață.