Berbec

Berbecul este activ şi cutezător şi are o fire aventuroasă şi competitivă. Pentru că îşi doreşte să câştige întotdeauna şi este capabil de eforturi susţinute pentru a-şi atinge scopul, este deseori numit şi “antreprenorul zodiacului”. Dacă vrei să îl faci fericit, dăruieşte-i o bluză frumoasă pe care să o poată purta la serviciu sau accesorii de birou pentru acasă. Totodată, va fi încântat de accesorii fitness, o saltea de yoga sau un ceas inteligent. 

Taur

Taurii sunt dominaţi de planeta Venus, planeta frumuseţii şi a iubirii. Prin urmare, Taurii sunt senzuali și mari iubitori de frumuseţe şi confort. Îi poți cuceri uşor cu un buchet de flori,cu un parfum fin, un halat de baie moale şi pufos, o şedinţă la SPA sau o cutie pentru bijuterii superbă.

Gemeni

Am ajuns la mercurieni, adică la cei care sunt conduşi de planeta comunicării şi a intelectului. Gemenii adoră uneltele de scris şi hârtia şi vor fi încântaţi de un stilou de calitate sau articole de papetărie personalizate. Totodată, le place să călătorească şi să exploreze lumea din jur, motiv pentru care îi vei face foarte fericiţi oferindu-le o geantă de voiaj sau o carte bună pe care să o poată citi în călătorie. 

Rac

Tot ce este asociat cu casa şi familia are o valoarea inestimabilă pentru acest semn dominat de Lună. Îi place să gătească şi va aprecia o tigaie nouă sau condimentele rare, dar îi place şi să depene amintiri şi va fi absolut încântat de un album de fotografii personalizat.

Leu

Leul adoră să fie în centrul atenţie şi al universului şi să iasă în evidenţă. Pe ei îi vei surprinde întotdeauna plăcut cu piese de îmbrăcăminte de la designerul preferat sau produse de frumuseţe de lux.

Fecioară

Mintea lor este întotdeauna în alertă şi au nevoie de activităţi care să le ţină ocupate. De aceea, o carte de cuvinte încrucişate va fi un dar minunat pentru ele. Totodată, pentru că sunt semne de pământ, sunt atrase de natură şi vor aprecia produsele BIO de înfrumuseţarea sau un curs de grădinărit.

Balanţa

La fel ca Taurii, Balantele sunt conduse de planeta senzualităţii şi a iubirii şi adoră să se simtă răsfăţate. Le vei cuceri cu o bluză de calitate dintr-un material moale şi plăcut la atingere cum ar fi mătasea, o pereche de cercei drăguţi sau un album cu opere de artă.

Scorpion

Am ajuns la oamenii cei mai misterioşi şi pasionaţi din zodiac! Ei vor fi încântaţi de lenjerie intimă senzuală, dar şi de o geantă sau o jachetă din piele neagră. Totodată, vor aprecia în mod deosebit un cadou personalizat cum ar fi un colier sau o brăţară cu numele sau zodia lor.

Săgetător

Ei sunt conduşi de Jupiter, planeta optimismului şi a bucuriei. Pentru că adoră călătoriile, le-ar plăcea o valiză elegantă sau un bilet dus-întors către o destinaţie de vacanţă. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea, vor fi încântaţi de piesele confortabile, clasice şi practice, cum ar fi o pereche de blugi sau un tricou.

Capricorn

Practic şi ambiţios, Capricornul este condus de Saturn, planeta disciplinii şi a conservatorismului. De aceea, el iubeşte lucrurile care au valoare istorică şi vor aprecia o bijuterie vintage, un bilet la un muzeu sau o carte despre artistul preferat.

Vărsător

Fire excentrică, rebelă şi vizionară, Vărsătorul apreciază tehnologia şi este preocupat de binele planetei. Îi vei încânta cu ultimul model de iPhone sau iPad, dar şi cu o vizită la planetariu. De asemenea, pentru că este umanitarul zodiacului, poţi lua în considerare să faci o donaţie în numele lui – va fi încântat!

Peşti

Peştii acordă prioritate îngrijirii de sine şi vor aprecia produsele de baie de lux, papucii pufoşi şi călduroşi sau cearceafurile frumoase. Firi creative şi emotive, pot fi încântate şi de o carte cu poezii sau cu fotografii celebre. 

Sursa foto: pikwizard.com