În prezent, oferta lenjeriilor de pat este foarte variată. Poți alege dintr-un spectru larg de culori, de la cele pastelate, la cele mai vibrante și intense, în funcție de personalitatea și starea ta de spirit.  

Ce poate spune o lenjerie de pat despre personalitatea ta?

Cearșafurile și patul tău pot spune multe despre tine, mai ales atunci când dormi singură și tu ești cea care decide culorile, modelul, imprimeul, fără să faci compromisuri de dragul partenerului. 

Imprimeurile florale pot indica o persoană veselă, decisă să lase melancolia la ușa dormitorului, cele cu animăluțe, o persoană care adoră să petreacă mai mult timp în aer liber, formele geometrice arată că îți place să fii organizată sau cel puțin spre asta vrei să tinzi, fluturașii denotă inocența, feminitatea și calmul, iar inimioarele, buna dispoziție și relaxarea.  

Spune-mi ce culoare are lenjeria ta de pat și îți spun ce arată asta despre tine 

Te-ai gândit vreodată de ce îți place în mod special o anumită culoare? Ai observat că, în anumite etape ale vieții tale, gusturile în materie de culoare se schimbă? 

Ei bine, fiecare culoare are o semnificație și poate transmite celor din jur mesaje non-verbale despre noi. Probabil ți s-a întamplat să intri într-un magazin și să te atragă din primul moment un produs doar pentru că avea o anumită culoare care rezona perfect cu starea ta. La fel se întâmplă și atunci când alegi o lenjerie pat. În primă fază, te atrag culorile folosite. 

Spre exemplu, o lenjerie de pat de culoare roșie arată cât de extrovertită ești. Faci totul cu pasiune, detești monotonia și îți plac provocările. Acționezi deseori din impuls și nu ești tocmai ușor de digerat de unele persoane din anturajul tău. 

Dacă în schimb, rozul predomină în dormitorul tău și nici lenjeria de pat nu a scăpat de atingerea acestei culori, atunci ești o persoană sociabilă, simpatică, romantică, care își dorește tot timpul să fie iubită și în siguranță. Te descurci foarte bine în situațiile tensionate, fiind calmă și reconciliantă. 

O lenjerie de pat portocalie arată că ești foarte jovială, sociabilă, energică și îți faci prieteni ușor. Cu siguranță nu îți place monotonia și ești în căutare de adrenalină. Entuziasmul tău îi molipsește și pe ceilalți.

Dacă preferi galbenul, cred că ai multe de spus și cam tot ce îți propui îți reușește. Ești genul care spune mereu „Eu pot”. Ai o gândire pragmatică și ai nevoie de ordine în viața ta. Ești empatică, veselă, ai umor și nu duci lipsă de optimism. 

Lenjeria de pat albastră este probabil favorita multora, aducând calm, echilibru, serenitate. Dacă îți dorești pacea și echilibrul în viață, optează pentru această culoare. Verdele arată că ești o persoană generoasă și îți place să îi ajuți pe cei din jur. Simți nevoia să iubești și să fii iubită. Dacă uneori începi mai multe lucruri deodată, dar nu le duci pe toate la bun sfârșit, alege culoarea verde. 

O lenjerie de pat albă arată puritatea, probabil ești foarte atentă la detalii și îi zăpăcești pe cei din jur cu ordinea și curățenia. Te adaptezi ușor la orice situație și ești un bun mediator. Dacă preferi ca negrul să predomine în patul tău, atunci probabil că îți place luxul și eleganța. Ești genul care nu iese din casă fără să se fi uitat în oglindă de mai multe ori. Ții la imaginea ta, ești ambițioasă și nu te lași până nu îți atingi țelurile. 

Știai că dormi mai bine într-o lenjerie de pat nouă?

Peste toate acestea, s-a demonstrat că articolele pentru pat noi pot prelungi durata somnului și îmbunătățesc calitatea acestuia. Ai observat că, atunci când dormi într-un așternut nou, adormi mai repede? O lenjerie de pat nouă induce o stare de relaxare, de calm, somnul fiind mult mai odihnitor. Așadar, data viitoare când îți vei alege lenjeria de pat, ține cont și de ponturile menționate mai sus.