Dincolo de faptul că acestea pot părea inestetice, cu fire care se întind spre frunte și la întretăierea ochilor, sprâncenele se pot transforma într-un adevărat avantaj pentru tine, dacă știi cum să le exploatezi. Astfel, o îngrijire atentă a acestora, tratarea cu soluții și balsamuri adecvate, pot face din sprâncene o armă redutabilă a celor care doresc să inspire încredere și forță. 

Acest lucru se poate obține foarte simplu, printr-o programare la o ședință de pensare a sprâncenelor, disponibilă acum la saloane specializate din orașul tău. Urmărește pașii de mai jos, pentru a obține o programare atunci când cauți să te pensezi la salon.

De ce să apelez la un salon pentru pensat

La prima vedere, operațiunea de pensare, în sine, este una extrem de simplă, pe care o poate face oricine acasă. Dacă ați încercat acest lucru însă, probabil că ați renunțat după primele două-trei fire smulse din sprânceană. 

Senzația de durere intensă, ce merge până la lăcrimarea ochilor, este însoțită de cele mai multe ori de înroșiri și iritații ale pielii, de mâncărimi și senzație de disconfort ce se pot întinde pe parcursul a câteva ore sau chiar zile. 

Toate acestea pot fi evitate însă printr-o vizită la un salon profesional, care are în portofoliu și servicii de pensat. Cum găsești însă salonul care să ți se potrivească, fără a mai fi nevoie să întrebi din ușă în ușă dacă pensatul se găsește în lista serviciilor oferite? Sfatul este să apelezi la platforma Stailer, atunci când cauți sa te pensezi la salon. Nu te costă nimic în plus și economisești timp și bani prin sistemul de programări pus la dispoziție. 

Cum să te programezi pentru pensat 

Odată ce ai intrat pe platforma Stailer, înseamnă că ești hotărât în ceea ce privește serviciul de care dorești să beneficiezi. Nu îți mai rămâne decât să obții o programare la salonul sau chiar la stilistul tău favorit, în cazul în care ai unul. 

Pașii de urmat sunt foarte simpli. Introdu serviciul de care dorești să beneficiezi, în cazul de față pensat, orașul de reședință și ora la care dorești programarea, iar Stailer îți va oferi unele dintre cele mai bune rezultate ale căutării, în funcție de preferințele tale. Atunci cand cauti sa te pensezi la salon vei avea posibilitatea de a face comparație între prețurile oferite de saloanele afișate, precum și de condițiile de lucru și de igienă. 

De asemenea, poți vedea fotografii și chiar programul stiliștilor aflați sub contract. Totul, în mai puțin de un minut, în care poți obține programarea mult dorită. Iar dacă nu te descurci, un mail la [email protected] îți poate aduce răspunsurile de care ai nevoie.