Un cadou inedit de la un magazin specializat

În ultima perioada au cunoscut un avant din ce în ce mai mare magazinele specializate în cadouri. Aici poți găși cadouri pentru femei, dar și bărbați, amuzante, dar si utile, pentru orice ocazie. Cadourile de la astfel de magazine pot stârni hohote de ras sau o pot lasă pe iubita ta cu gură căscată. Desigur, înainte de a alege un cadou pentru iubita, trebuie să încerci să îți cunoști mai bine partenera pentru a nu face o gafă monumentală. Sunt unele cadouri pe care s-ar putea să nu le aprecieze (mai ales din categoria celor haioase). Așa că, să vedem câteva idei de cadouri pentru femeia iubita, disponibile la magazinele de specialitate.

Un suport pentru inele fashion, cu design inedit, romantic. Este un cadou iubita perfect pentru că, cu siguranță, această va avea cel puțîn un inel pe care să îl așeze pe suport. În plus, dacă ai intenția de a o cere in căsătorie, poți folosi suportul pentru a pune pe el acel inel important. Surpriză va fi atât amuzantă (să știi că umorul este o trăsătură pe care o apreciază femeile), cât și romantică.

Vrei să îi dăruiești și luna de pe cer? Ce ai zice de o lampa care reprezintă o luna, cu detalii uimitoare și care o va putea folosi pentru a citi sau pentru a se relaxa? Nu are cum să nu aprecieze un astfel de cadou. Și partea cea mai bună este că nu trebuie să fiți de mult sau puțin timp împreună. Acest cadou iubita, îți garantăm, este oricând binevenit.

Un bilet la concertul artistului ei preferat

Ei, da, asta chiar este un cadou pentru iubita inedit. Deși este o perioada tulbure pentru concerte, să știi că mulți artiști care și-au anulat reprezentațiile de anul acesta, le-au reprogramat anul viitor. În plus, mulți artiști autohtoni susțin concerte chiar și acum, cu public mai restrâns ce-i drept. Raspectand măsurile de siguranță și fiind responsabil, poți achiziționa un bilet la artistul ei preferat și o poți însoți pentru a va distra amândoi. Să știi că asta arată nu numai că ești un bărbat darnic, ci și că ești atent și sensibil al preferințele ei (mai ales dacă nu îți place prea mult cântărețul respectiv). Chiar dacă alegi o dată din acest an sau din anul viitor, un bilet la concert este ceva ce o va impresiona cu siguranță.

Banalele flori pot avea succes oricând

Cine a spus că florile sunt banale sau demodate? Nimic mai fals! Florile, simboluri ale romantismului și iubirii absolute, sunt binevenite oricând. În pus, pot fi oferite indiferent de vârstă iubitei. Ce îți recomandăm, este să fii atent la floare, culori și combinația potrivită. Există numeroase site-uri unde vei găși simbolistica culorilor și a florilor, astfel încât să nu duci o floare ce poate fi interpretată în mode diferit decât ceea ce îți dorești tu. Și, dacă vrei să nu dai greș, îți spunem că trandafirul roșu este simbolul pasiunii și iubirii și mergi cu el la sigur când vine vorba de cadou pentru iubita. Dacă dorești să ieși din tipar, alege ceva și mai special, și anume un trandafir placat cu aur. Este puțin mai scump, însă, îți garantăm, merită efortul, să nu mai spunem si că această va fi o floare cu adevărat nemuritoare că iubirea voastră.

O ieșire romantică la un restaurant

Tot respectând regulile impuse de autorități, poți ieși cu iubita la un restaurant în aer liber. Află ce îi place sau unde îi place să manace. Rezervă din timp o masă și asigura-te că și ea este liberă la dată la care ți-ai propus să o scoți în oraș. Nu îi spune și fă-i surpriză de o duce în locul pe care îl iubește. O ieșire la restaurant poate fi făcută oricând, fără o ocazie anume. Dacă doreșți că această ieșire să fie romantică, asigura-te că nu vor veni și alți prieteni pentru că, în acest caz, nu va mai fi niciun fel de romantism.

O vacanță de vis într-un loc special

Știm că este o perioada dificilă pentru a călători, însă pe lista de cadouri pentru femei vacanțele sunt în cap de lista. Să știi că sunt atâtea locuri minunate și în țară noastră și poți organiza chiar și în România o vacanță de vis. Dacă ai un buget considerabil, alege un hotel de lux, cu spa eventual, și oferă-i pachete complete de relaxare. Dacă, în schimb, nu ai un buget foarte mare, îți recomandăm o vacanță în mijlocul naturii, în zone montane unde vei putea stă chiar și într-o căsuța în copac. Acest cadou iubita va fi o amintire de neuitat și veți avea timp pentru a va bucură mai mult de voi și de natură.

Acestea fiind zise, nu trebuie să te simți descurajat. Există cadouri pentru oricine, ce pot oferite oricând, pentru orice buget și orice ocazie. Încearcă cadourile haioase sau inedite atunci când vrei să impresionezi o persoană dragă indiferent de ocazie, pentru a-i arată cât de mult înseamnă ea pentru ține. Și, că un ultim sfat, fie că vorbim de un cadou haios, sau un bilet de vacanță, nu uită să atașezi alături un bilețel frumos pe care să scrii “Te iubesc!”.