Nu este de mirare faptul că, într-un domeniu relativ nou și modern, așa cum este jobul în studiouri videochat, se descurcă mult mai bine fetele care cunosc cel puțin o limbă străină. În general, orice limba străînă este un plus în acest domeniu, însă despre engleză se poate spune că este universală. Această limba de circulație internațională le va permite modelelor să interacționeze mult mai ușor cu utilizatorii și să întrețină conversații lungi.

Crezi că angajarea într-un studio videochat București de top nu este posibilă din cauza faptului că nu excelezi la capitolul limbi străine? Nimic mai fals! Dacă nu stăpânești nici limba engleză, nici o altă limba străînă, însă îți dorești să colaborezi cu studiouri videochat, există soluții. La studiourile profesioniste de videochat din București, fetelor li se oferă un training complet, de la A la Z. În cadrul acestui training sunt incluse chiar și cursuri gratuite de limba engleză, pe care le predau profesori foarte buni din București. Prin intermediul acestori cursuri, fetele învață cuvinte și expresii de bază, fiind capabile la final să poarte o discuție în cadrul sesiunii de videochat.

Un alt truc pe care îl poți utiliza la începutul carierei de model este să folosești un program online de traducere a frazelor. Mecanismul este simplu: introduci în scris ceea ce dorești să îi comunici interlocutorului, în limba română, selectezi limba în care dorești să fie tradus totul, iar programul online se ocupă de acest lucru într-o fracțiune de secundă. Aceste platforme sunt ideale, deoarece poți ascultă inclusiv pronunția corectă a ceea ce îți dorești să spui. Așadar, pe lângă trainingul oferit în studiouri videochat, poți exersa și singură, în paralel.Ideal ar fi să știi cum să îți fidelizezi clienții, acesta fiind un alt aspect pe care studiourile de renume din București îl includ în trainingul de după angajare. Dacă știi câteva fraze de bază, le poți explică utilizatorilor fideli că îți dorești să înveți limba engleză la perfecție și că ai aprecia foarte mult ajutorul lor. Dacă ești norocoasă și găsești pe cineva dispus să te ajute din acest punct de vedere, vei ajunge să înveți engleză în timp ce ești plătită pentru acest lucru!

Cunoașterea limbilor străine – avantaj în videochat

Fetele care lucrează în studiouri videochat și cunosc mai multe limbi străine, pe lângă engleză, se bucură de numeroase avantaje. Studiourile din București se adresează în exclusivitate clienților din afară României, care locuiesc în țări precum Statele Unite, Canada, Franța, Italia, Norvegia și chiar Japonia. Cunoștințele în plus când vine vorba de o limbă străină te vor ajuta foarte mult în interacțiunea și comunicarea cu acești utilizatori, iar succesul va fi garantat. Cu cât comunicarea este mai fluidă, cu atât avantajul tău este mai mare în comparație cu cel al altor modele, iar acest lucru te va ridică în topul celor mai mari câștiguri.În plus, cei care apelează la modelele din studiouri videochat vor fi impresionați de cunoștințele pe care le ai și te vor aprecia mai mult. Această poate fi chiar o armă a seducției pe care o poți folosi. Bărbații cu care discuți se vor simți flatați de efortul pe care îl faci comunicând în limba pe care o vorbesc, fie ea engleză, franceză sau italiană.

Nu te lasă intimidată de lipsa cunoștințelor

Dacă ai dori să colaborezi cu studiouri videochat, însă ceea ce te împiedică este impresia că nu vei putea să înveți limba engleză în timpul trainingului, trebuie să știi că această barieră este doar în mintea ta. Nimeni nu se așteaptă să înveți de pe o zi pe altă sau să vorbești limba engleză precum o persoană nativă. Fiecare persoană are ritmul sau de învățare, iar după câteva săptămâni în față camerei și puțîn efort vei observă că vocabularul tău va fi din ce în ce mai bogat. Tot ce trebuie să faci este să îți îndrepți atenția către studiouri videochat care îți oferă susținerea necesară inclusiv din acest punct de vedere!