Oamenii de știință s-au străduit să înțeleagă semnele zodiacale încă din cele mai vechi timpuri și, până la urmă, nici nu e de mirare, având în vedere că uneori toți ne dorim să știm ce ne așteaptă. Dar semnele zodiacale nu privesc doar viitorul, ci arată și anumite trăsături sau pasiuni pe care le avem.

Iar una dintre aceste pasiuni sunt jocurile de noroc, unul din cele mai vechi hobby-uri ale oamenilor. Fie că joci macao, rummy, table, tabinet pe puncte, fie că preferi sloturi, ruletă sau blackjack online pe bani reali la cazinouri licențiate, iată ce jocuri ți se potrivesc, conform astrologilor, în funcție de zodia ta.

Berbec, Leu și Săgetător – Oamenii din aceste trei zodii sunt considerați pasionați și plini de energie. Iar lor le este recomandat foarte mult jocul de ruletă. Adrenalina este maximă, indiferent că jucați pe un număr, care vă poate înmulți miza de 36 de ori, fie că jucați pe o culoare, pe o zonă sau pe par/impar. În plus, jocul de ruletă este foarte rapid, motiv pentru care se combină perfect cu pasiunea pusă de nativii din aceste zodii.

Taur, Fecioară și Capricorn – Nativii din aceste zodii sunt considerați oameni energici, plini de bucurie, dar în același timp au și sentimente de anxietate. Din aceste motiv, cei care poartă aceste semne zodiacale ar trebui să aleagă să se joace la sloturi, conform astrologilor. Jocurile de tip slot sunt pe locul 1 în topul popularității din cel puțin 3 motive. Nu implică reguli de joc, sunt extraordinar de atractive și pot genera câștiguri importante la orice rotire. Astfel, foarte mulți oameni joacă la sloturi în prezent, unii pe bani reali, unii pe bani virtuali.

Gemeni, Vărsător și Balanță – Conform astrologilor, oamenii din aceste zodii sunt intelectuali și curajoși. Astfel, ei au nevoie de un joc care să îi provoace și din punct de vedere intelectual, iar recomandarea astrologilor este jocul de blackjack. Dintre toate jocurile de noroc, la blackjack norocul contează cel mai puțin. De fapt, cu o strategie potrivită poți învinge inclusiv casa după ce-i reduci la minim avantajul firesc. Din acest motiv, nativii din Gemeni, Vărsător sau Balanță, care adoră să gândească și să facă planuri, se potrivesc la fix cu jocul de blackjack.

Rac, Pești și Scorpion – Nativii acestor zodii sunt considerați oameni sociabili, dar și serioși în același timp. Pentru ei, astrologii recomandă în general jocurile cu dealer live. Astfel, vor putea interacționa și socializa, în timp ce iau decizii importante care să ducă la câștiguri majore.

Indiferent de zodia ta, nu uita însă că jocurile de noroc reprezintă un mijloc de distracție și trebuie să joci responsabil.

Diferența dintre zodiac și horoscop

În general, una dintre cele mai frecvente greșeli pe care oamenii le fac în acest domeniu este să pună un semn de egalitate între zodiac și horoscop. De fapt, lucrurile sunt diferite. Astfel, zodiacele reprezintă constelațiile care vin în calea Soarelui peste sfera cerească în cursul unui an. Apoi, în funcție de data la care s-a născut, fiecare om primește un semn zodiacal. Fiecare zodie are așadar particularitățile sale pentru totdeauna.

Pe de altă parte, horoscopul reprezintă doar interpretarea unei astrograme. Iar el este valabil doar pentru o perioadă de timp, fie că vorbim despre o zi, o săptămână, o lună sau un an. Așadar, zodiacul prezintă date generale pentru toți nativii unei zodii, în timp ce horoscopul este personalizat și determinat pentru o perioadă determinată de timp.