Care sunt cele mai importante condiții pe care trebuie să le îndeplinească o companie digitală?

#1 Să ofere un mediu propice dezvoltării

La Simplenet poți atinge performanțe superioare cu site-ul tău cu găzduire WordPress. Simplenet oferă clienților săi un webserver premium, PHP7, cache la nivel de server și SSD-uri enterprise, toate absolut necesare celor care nu se mulțumesc cu puțin când vine vorba de propriile afaceri. 

#2 Să ofere siguranță

Chiar dacă este vorba doar de un simplu blog, securitatea este foarte importantă. Un site infectat reprezintă o amenințare atât pentru cei care accesează site-ul respectiv, cât și pentru celelalte site-uri găzduite pe același server. De aceea, conturile de găzduire de la Simplenet sunt izolate pentru a se elimina complet posibilitatea ca un site infectat să afecteze și alte site-uri găzduite pe același server și să devină sursa unei epidemii virtuale..

#3 Să ofere suport cu migrarea

Nu trebuie să ai cunoștințe vaste despre tehnologia informației ca să îți dezvolți un site în WordPress și nici ca să migrezi de la o companie digitală la alta. Acest lucru îl poți lăsa în seama profesioniștilor dacă este vorba de compania digitală Simplenet, pregătită să te ajute în orice etapă a dezvoltării propriului site. Migrarea pe serverele Simplenet se face fără niciun fel de efort din partea clienților, iar timpul de execuție este foarte scurt.

#4 Să facă back-up-uri zilnice 

Poți să-ți faci de unul singur câte un back-up zi de zi site-ului pe care îl administrezi sau să lași și acest lucru în grija celor responsabili cu găzduirea lui. Dacă preferi cea de-a doua variantă, asigură-te în primul rând că firma pe care ai ales-o îți oferă acest avantaj important și în al doilea rând ai acces la informațiile și datele site-ului tău în permanență, direct din cPanel. În plus, accesul la panoul de control cPanel este important nu doar în ceea ce privește back-up-ul, ci și pentru o implementare facilă a codurilor de urmărire pentru colectarea de date analitice, pentru codul AdSense și multe alte customizări.

#5 Să mențină site-urile mereu active

Ce rost are să plătești pentru niște servicii de găzduire online dacă site-ul tău este mai mult inactiv decât activ, oricât de convenabilă ar fi investiția? Este atât de riscant să ai site-ul căzut într-un moment în care acesta ar putea fi accesat de potențialii tăi clienți, încât nu merită banii pe care îi economisești apelând la o firmă de găzduire cu servicii de slabă calitate. În general, vizitatorii unui site căzut nu se gândesc la cauza problemelor acestuia, ci dau vina pe “virușii” virtuali care îi înspăimântă și de teama cărora s-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată. De aceea, alege o companie digitală care să promită un uptime de cel puțin 99.9% și care să țintească spre performanțe de 100%.

#6 Să ofere certificate SSL gratuite

Google își descurajează utilizatorii să acceseze site-urile fără certificate SSL și dintr-un oarecare punct de vedere acest lucru este și normal. În universul de azi când atât de multe companii de găzduire online oferă certificate SSL gratuite, absența unui astfel de certificat este o dovadă de lipsă de respect față de propriul site. Pentru a evita pierderea clienților din cauza absenței certificatului SSL, alege din start o companie care îți oferă gratuit acest serviciu și pregătește vizitatorilor site-ului tău o experiență lipsită de surprize neplăcute.

În concluzie 

Există o serie de condiții pe care ar trebui să le îndeplinească în mod obligatoriu o companie de găzduire online. Unele companii românești care oferă astfel de servicii îndeplinesc una sau chiar mai multe din aceste condiții, iar Simplenet, specializată în găzduirea WordPress, chiar pe toate. De aceea, acum că știi că există variante, nu te mai mulțumi cu puțin când vine vorba de site-ul tău, ci alege serviciile de găzduire care să-ți promită din start un mediu propice de dezvoltare.