Sticla de Murano veritabilă se realizează într-un cuptor încins la peste 1700 de grade Celsius. Ca materii prime, știm că se folosesc nisipul în diverse culori și soda, însă magia și arta din spate sunt, până în aceasta zi, ținute secrete de meșterii italieni. 

Așadar, ce este sticla de Murano? Putem conchide că este o formă de artă pură, o artă frumoasă și misterioasă, elegantă și rafinată, pe care doar oamenii cu suflet sensibil o pot aprecia la adevărata ei valoare!

Ce preț are sticla de Murano?

Dacă vorbim despre fake-urile produse în China care au invadat Europa în ultimii ani, prețurile sunt de câteva zeci de lei pentru obiectele din „sticlă de Murano” care nu valorează, de fapt, nimic.

Dacă, însă, îți dorești sticlă de Murano veritabilă, cu certificat de autenticitate eliberat de maestrul venețian, vei constata că este puțin mai scumpă, însă reflectă lumina exact așa cum trebuie. Stiliștii noștri te sfătuiesc ca întotdeauna să alegi un lucru original și de calitate în locul unui fake cu 20 de lei mai ieftin!

Ca să îți faci o idee, brandul nostru preferat pentru sticla de Murano, SaraTremo, comercializează o brățară deosebită cu sticlă de Murano la prețul de aproximativ 100 de lei, iar un colier superb cu pandantiv în formă de inimă din sticlă de Murano autentică costă aproximativ 150 de lei. Așadar, sticla de Murano are un preț accesibil la SaraTremo și se livrează cu certificat de autenticitate emis chiar în Veneția!

Bijuterii din sticlă veritabilă de Murano

Din sticlă de Murano se fac diverse obiecte, de la vaze, până la clame de păr sau bijuterii. Desigur, preferatele noastre sunt bijuteriile, deoarece dau o tentă foarte elegantă oricărei ținute. Femeia care poartă bijuterii din sticlă de Murano autentică va fi percepută ca fiind elegantă, rafinată, stilată, one of a kind.

Brățări din sticlă de Murano

Dintre toate tipurile de bijuterii din sticlă de Murano, preferatele noastre sunt modelele de brățări cu sticlă de Murano. Acestea pun în evidență atât pielea fină a mâinii, cât și încheietura grațioasă a oricărei femei. Plus eleganța și rafinamentul pe care le conferă oricărei bluze sau cămăși!

Ceasuri cu sticlă de Murano

De asemenea, gama de ceasuri cu sticlă de Murano autentică este deosebită. În combinație cu cureaua din piele naturală în diverse nuanțe, sticla de Murano din componența acestor ceasuri face din orice ținută una de top, stilată și deosebit de elegantă!

Tu ai obiecte din sticlă de Murano? Dar bijuterii cu sticlă de Murano? Care e preferata ta și de ce îți place atât de mult? Te atrag culorile vibrante ale sticlei de Murano, modul în care reflectă lumina, povestea și misterul ei sau pur și simplu energia benefică pe care o simți atunci când porți bijuterii cu sticlă de Murano?