1. Echipamente de fitness sau abonament la sală
  Chiar dacă ești bine intenționat, un astfel de cadou poate fi stânjenitor pentru cel care îl primește, din cauza mesajului pe care îl poate transmite: “Ți-ar prinde bine să slăbești!”. Cu excepția cazului în care destinatarul este antrenor de fitness sau își petrece majoritatea timpului liber la sală, evită să oferi un astfel de cadou.
  Dăruiește în schimb: o cană filtrantă BRITA
  Dacă vrei să oferi un cadou perfect pentru un stil de viață sănătos, alege o cană filtrantă BRITA.  Elegante și foarte practice, cănile BRITA filtrează apa potabilă de la robinet, reducând concentrația de clor, calcar și metale grele, pentru a obține o apă curată și sănătoasă. Oferă celor dragi oportunitatea de a înlocui apa cumpărată în sticle de plastic cu apă filtrată direct de la robinet, comod și foarte economic.

Dacă nu știi ce produs BRITAkit să alegi pentru cadoul de sărbători, recomandarea noastră este o cană BRITA Style XL. Cu o capacitate totală de 3,6 L și un design simplu și armonios, BRITA Style este perfectă pentru fi așezată pe masa festivă. În plus, doar în luna decembrie, poți cumpăra cana BRITA Style XL la un preț redus cu 15%, pentru a fi sigur că te încadrezi în buget.
         2. Animale de companie
Atunci când dăruiești cuiva un animal de companie îl împovărezi cu o responsabilitate imensă pe o perioadă foarte lungă. Nu toată lumea este pregătită să își asume această răspundere și nu oricine își dorește un animăluț, chiar dacă e posibil să-ți fi lăsat această impresie. Dacă vrei să faci cadou copilului tău o viețuitoare, gândește-te bine la cum vă va schimba stilul de viață și pregătește-te să ai grijă de ea atunci când cei mici își pierd interesul.

Dăruiește în schimb: o jucărie-animăluț de casă
Dacă îți dorești să îi înveți pe cei mici ce înseamnă responsabilitatea unui animăluț de companie, dăruiește-le o jucărie care are nevoie de îngrijire precum un animal real. Copiii vor învăța că trebuie să o hrănească și să îi ofere atenția necesară, indiferent dacă au sau nu chef, timp sau energie.

 • Bilete de avion
  Deși poate părea un cadou perfect, o vacanță sau un city break surpriză pot da bătăi de cap. Orice plecare necesită puțin planning, de la organizarea timpului liber până la bugetul necesar oricărei vacanțe. Lasă-i pe cei dragi să-și organizeze singuri vacanțele și alege un cadou mai potrivit.

  Dăruiește în schimb: bilete la muzeele din oraș
  Nu trebuie să pleci din oraș pentru a vizita muzee sau clădiri istorice. Oferă celor dragi o experiență culturală la îndemână și, dacă e posibil, însoțește-i și tu. Veți descoperi o activitate plăcută pentru întreaga familie, educativă pentru copii și relaxantă pentru adulți.
 • Produse cosmetice anti-rid
  Dacă ți se pare un cadou potrivit pentru mamă, soție, soacră sau bunică, îți recomandăm să te mai gândești puțin. Există o linie fină între a oferi cuiva sfaturi utile de îngrijire a pielii, care vor fi foarte apreciate, și a oferi, pe nepregătite, o cremă care să “repare” ridurile de pe față.

  Dăruiește în schimb: o loțiune de corp cu parfum fin
  Un produs cosmetic ce nu transmite un mesaj nedorit, o loțiune de calitate va fi extrem de apreciată de către doamne. Poți alege un produs cu parfum de sezon precum portocale, scorțișoară sau caramel.
 • Suveniruri din vacanțele tale
  Magneții de frigider, cumpărați din toate colțurile lumii, sunt apreciați atunci când i-ai cumpărat chiar tu în călătoriile și vacanțele tale. Un suvenir turistic primit cadou de Crăciun nu are nicio însemnătate pentru cel care îl primește și dă impresia unei lipse de implicare în căutarea unui dar.

Dăruiește în schimb: un tricou sau un șorț cu mesaj haios

Asigură-te că persoana care va primi acest cadou înțelege mesajul și, dacă este cazul, are simțul umorului, pentru a evita un moment stânjenitor. Găsești în comerț articole de îmbrăcăminte cu mesaje gata inscripționate sau poți să personalizezi tu produsul după bunul plac.