Odată cu avântul comerțului în online sunt din ce în ce mai multe domenii unde există o serie de avantaje atunci când dorim să facem cumpărături online în comparație cu modul clasic de a face cumpărături.

Florile sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri care se pot oferi unei femei, ele pot fi oferite cu ocazia zilei de naștere, a unei onomastice sau cu ocazia unor evenimente speciale precum o nuntă sau un botez.

Până nu demult, florariile fizice erau prima opțiune atunci când se dorea achiziționarea unui buchet de flori sau aranjament floral, oamenii erau obișnuiți să le vadă, să le simtă parfumul și abia apoi să le cumpere. Unul din principalele dezavantaje care le prezintă florariile fizice este faptul că atunci când ești contra cronometru ești nevoit să de mulțumești și să te rezumi la florile care sunt disponibile în ceea mai apropiată florărie din zona în care locuiești sau lucrezi.

În funcție de sezon sau stocul disponibil, de multe ori, este posibil să nu găsești buchetul de flori dorit, și atunci este nevoit să te mulțumești cu ceea ce mai este disponibil în acel moment în florărie, acest lucru nu reprezintă o opțiune atunci când dorești să oferi un cadou de impact unei persoane dragi, pentru că îți dorești să oferi ceea ce este mai bun.

O altă opțiune este să apelezi la o florărie online, unde avantajele sunt multiple în comparație cu cea fizică.

Apelând la o florărie online nu mai depinzi de locație, nu are importantă unde ai domiciliu sau serviciul, nu mai trebuie nici măcar să fie din același oraș.

Varietatea de produse este iarăși un mare plus, în florariile online poți să găsești mii de produse de unde poți alege ceea ce dorești cu un singur click. Datorită numărului mare de comenzi care îl au florariile online, acestea își permit să aibe în permanentă în stoc sortimente bogate de flori, pe care nu ai putea să le găsești în florariile fizice pe toată perioada anului.

Florăria Amazon este una din acele florării online unde poți alege din peste 3000 de produse, buchete de flori, aranjamente florale, florii în cutii, plante de apartament, aranjamente florale pentru nuntă sau aranjamente florale funerare.

Mai mult de atât Florăria Amazon oferă un serviciu gratuit de livrare flori București, cu posibilitatea de a primi florile comandate în aceași zi, în interval de 2-4 din momentul plasării comenzii online sau telefonice.

Având serviciul de livrare rapidă în peste 50 de orașe din țară, cu siguranță că poți găși buchetul de flori ideal care să poată fi trimis direct la domiciliul persoane dragi oriunde în țară.

Cu o experiență neîntreruptă de peste 20 de ani, Floraria Amazon este una din cele mai importante florării din România, oferind servicii de livrare flori 24/7 în cele mai importante orașe precum: București, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Constanța și multe altele.