Iată ce cadouri adecvate poți să oferi pentru cel mic

Ramă foto

Rama foto poate fi oferită cu sau fără imagine în interior. Totuși, dacă ai o fotografie cu tine și cu cel mic pe care să o poți înrăma, atunci aceasta va fi o amintire plăcută în timp. În cazul în care nu ai o poză, poți lăsa pe seama familiei să pună una. În orice caz, rama foto este o alegere excelentă pentru botez.

Cutie de amintiri

Cutia cu amintiri, așa cum îi spune și numele, este o cutie în care părinții pot păstra pantofiorii, amintirile de la cei dragi sau invitația de botez. Există mai multe modele elegante de cutii din care poți alege, în funcție de preferințele tale.

Suport pentru certificatul de naștere

Certificatul de naștere este primul document din viața bebelușului și merită păstrat la loc de cinste. Acest cadou pentru nașterea bebelușului îi va încânta cu siguranță pe părinți, fiind un cadou extrem de special și potrivit pentru un botez.

Cruce de argint

Crucea de argint este un cadou tradițional și extrem de popular. Pandantivul poate fi pus pe un lănțișor reglabil, astfel încât bebelușul să îl poată purta pentru o perioadă mai lungă de timp. Ulterior acesta poate fi mutat pe o brățară și purtat la mână. În cazul în care preferi un cadou personalizat, poți opta pentru gravarea unui pandantiv cu o altă formă, pe care să pui data de naștere a celui mic.

Cutie argintată

Dacă nu îți dorești să faci un dar unic, această opțiune este excelentă pentru tine. Cutiile argintate pot fi folosite pentru păstrarea primului dințișor sau pentru prima șuviță de păr, astfel că dacă ești în căutarea unui cadou special comandă acum un set. Un magazin de specialitate este krbaby.ro, cunoscut pentru calitatea produselor și prețurile accesibile.

În timpul botezului copilul este întâmpinat de familie și prieteni care se bucura de venirea lui pe lume. Mulți oameni aleg să își celebreze bebelușul conform tradiției respectând toate etapele, adică, botezul copilului este urmat de o petrecere la care să se ofere daruri. Atunci când alegi cadoul trebuie să te gândești la gustul părinților și la ce ar prefera părinții pentru copil. Oricare din variantele de mai sus reprezintă o alegere inspirată și te va ajuta să îi impresionezi. Alege un cadou potrivit în funcție de preferințele tale, dar și de buget.

Sursă foto: Pexels.com