Experiența noastră vă garantează că persoanele dragi vouă sunt îngrijite de un personal specializat cu atestare în domeniul socio-sanitar. Oaspeții noștri traiesc în fiecare zi​ într-o atmosferă placută, familială și în permanență implicați intr-o serie de activități ocupaționale.

Oază de liniște

Casa del Santos este construită în stil „hotel boutique” și dispune de un spațiu de recreere pe o suprafață de 600 mp și de un parc de 2000 mp.

Asistență religioasă

Casa Del Santos dispune de o bisericuță aflată în interiorul casei pentru seniori. Toți rezidenții pot beneficia de acest serviciu oricând doresc.

Asigurarea și servirea mesei

Prepararea bucatelor se efectuează zilnic în bucătăria proprie cu produse proaspete. Sala de mese tip restaurant este situată la parterul complexului și are peste 70 de locuri. Dieta este echilibrată și se află mereu în îndrumarea medicului. În caz că rezidentul nu se poate deplasa, masa este asigurată la pat, iar hrănirea se poate efectua de către infirmieră la nevoie. Meniul este diversificat, iar orarul de servire al meselor este fix.

Supravegherea și asistența medicală

Complexul nostru are posiblitatea de recoltare a analizelor și trimiterea acestora către laborator. Casa Del Santos oferă posibilitatea seniorilor ca să fie asistați de către asistente medicale, medici de medicină internă, neurologie, reumatologie, cardiologie si de către un psiholog. Administrarea tratamentelor medicale se fac la indicația medicului curant.

Servicii și dotări

– 34 de camere dintre care: 6 camere cu un pat, 22 de camere cu două paturi, 2 camere cu trei paturi și 4 camere cu patru paturi.

– Bucătărie pe fiecare etaj

– Restaurant cu peste 70 locuri la mese

– Climatizare pentru întreaga clădire

– Supraveghere video nonstop

– Teatru și cinema

– Săli de recreere

– Sală de sport

– Coafor

– Bibliotecă

– Sală masaj

– Parc și foișor

Tarife

Fiecare pachet de acomodare în CASA DEL SANTOS este personalizat în funcție de condițiile solicitate și de starea sănătății a seniorului.

Tariful se stabilește în urma unei analize socio-medicale a viitorului rezident.

Pentru mai multe informații referitoare la    tarifele și condițiile CASA DEL SANTOS vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0747 126 002 sau pe email: [email protected]

www.casadelsantos.com