Află, din detaliile prezentate în continuare, care este cel mai bun detergent de rufe în 2020, ca să poți alege cele mai potrivite produse pentru casa și gospodăria ta.

Ariel Touch of Lenor

În topul  preferințelor utilizatorilor de detergenți în 2020 se află detergentul lichid Ariel Touch of Lenor, care oferă avantaje importante la utilizare: prețul mai mic la numărul de spălări oferite (40 de cicluri de spălare la un recipient de 2,6 litri) și dotarea sticlei cu un capac special de pretratare a hainelor.

Îl poți folosi ca să cureți în mașina de spălat automată atât haine albe cât și colorate, fără teama că vei găsi reziduuri pe îmbrăcămintea spălată. Fiind un detergent lichid de vâscozitate fină, acesta lasă rufele curate și mătăsoase, fără să mai fie nevoie să adaugi la spălare și balsam. În plus, are un parfum fresh și beneficiază de puterea Ariel de îndepărtare a petelor dificile. Ai grijă, însă, pentru că nu-l poți folosi pentru haine de lână sau de mătase.

Persil Lavender

În majoritatea gospodăriilor, acest detergent lichid este utilizat pentru îndepărtarea petelor vechi și uleioase de pe hainele colorate, pentru că beneficiază de o formulă nouă. Aceasta este o combinație unică de enzime active care oferă o soluție completă pentru hainele colorate. NU și pentru cele albe.

Acest detergent protejează culorile și fibrele hainelor mai bine decât detergentul pudră obișnuit. În plus, îl poți folosi și la temperaturi scăzute, de 20 de grade Celsius, ca să speli, fără grijă, haine mai delicate.

O sticlă de Persil Lavender are un volum de 3,38 litri și asigură până la 60 de spălări. Este ales de către persoanele care îndrăgesc parfumul de levănțică, pentru că asigură prospețime și un miros plăcut, care durează mai mult timp. 

Ariel Mountain Spring

Un alt detergent lichid de succes din gama Ariel este Mountain Spring care, așa cum îi spune și numele, aduce un plus de prospețime și parfumul cetinei de brad de la munte. Este preferat de familiile numeroase, pentru că spală și rufe albe și colorate, singurul material pentru care nu este potrivit fiind lâna. De obicei, îl găsești în magazine la sticle de 5,2 litri care asigură până la 80 de spălări. El este disponibil și în recipiente mai mici, de 3,9 litri pentru 60 de spălări sau de 2,60 litri pentru 40 de spălări.

OMO Ultimate Active Clean Trio

Acest detergent este disponibil sub formă de capsule, în general, la cutii cu 90 de capsule și oferă o experiență superioară de curățare. Așa cum îi spune și numele, are 3 moduri diferite de acțiune asupra hainelor murdare: îndepărtează petele dificile, protejează culorile și țesăturile, oferă prospețime îndelungată hainelor.

Mulți utilizatori îl preferă pentru că este predozat. Tot ceea ce ai de făcut este să introduci o capsulă în mașina de spălat. Este și ușor de depozitat, pentru că ambalajul are forma unei cutii pe care o poți pune chiar în dulăpiorul din baie.

Alege produsul de curățare preferat dintre sugestiile prezentate și decide care este cel mai bun detergent de rufe pentru tine și familia ta, ca să  asiguri un nivel optim de curățenie și igienă.