Achiziţionarea unui sistem multifuncţional poate fi o adevărată provocare, când nu este un specialist în echipamente electronice.

Cu siguranţă, te găseşti în punctul în care ştii că un sistem multifuncţional te ajută mai mult decât o imprimantă simplă, permiţându-ţi să realizezi o varietate mai mare de sarcini. De asemenea ştii care este diferenţa dintre tehnologia laser şi cea inkjet, dar și faptul că pentru volum mai mare de printuri imprimantele şi sistemele laserjet ce funcționează cu toner sunt mai potrivite, asigurând flux de lucru fără întrerupere. Dacă ai început o prospecţie a magazinelor online ai descoperit şi faptul că piaţa este dominată de câteva nume deja consacrate: HP, Canon, Epson, Xerox, Brother find câteva dintre ele. În rândurile următoare ne-am propus să ne oprim atenția asupra echipamentelor produse de niponii de la Brother, mai exact asupra modelului Brother DCP-1622WE, care după părerea specialiștilor îşi găsește cu uşurinţă locul în birourile medii dar şi în locuințele unde nevoia de material imprimat, scanat şi copiat este medie și mare.

Brother DCP-1622WE – caracteristici

Dispozitivul produs de inginerii japonezi este unul compact. Vine cu o carcasă rezistentă, care asigură durabilitate în timp şi exploatare continuă chiar şi în condiții intense. Dacă treci peste designul modern, vei vedea cu rapiditate panoul de comandă prevăzut cu ecran LCD şi butoanele de dimensiuni generoase, poziţionate intuitiv. Butoanele de lansare a comenzilor sunt suficient de mari, încât pot fi utilizate confortabil şi de persoanele cu competent digitale reduse. 

Sistemul poate fi conectat la rețeaua WiFi, așa că nu depinzi de cabluri de conexiune. Poți lansa comenzile de la telefon sau chiar pe pe tableta. 

Dacă vorbim de viteză de imprimare, copiere  şi scanare, lucrurile par şi mai atractive. Sistemul Brother DCP-1622WE poți printa până la 20 de pagini monocrome pe minut. Consumabilul, toner imprimanta Brother DCP 1622WE, este unul gândit să eficientizeze fluxul de lucru. Cu un singur tank se pot imprima până la 1500 de pagini. 

Tonerul pentru aceasta imprimantă poate fi achiziţionat online de la partenerii de încredere. Componenta este însoţită de garanție, fapt ce atestă funcţionalitate perfectă şi durabilitatea. Este un consumabil prietenos cu mediul înconjurător ce poate fi reciclat, deci ai toate motivele să îl utilizezi.

Sursa de imagine:FabrikaSimf / Shutterstock.com