Saratremo ti-a pregătit bijuterii atractive din care cu siguranță vei alege cadoul perfect: lanțuri placate cu aur, inele, brățări, ceasuri, verighete, bijuterii din argint.

Simbolismul unei bijuterii în imaginația masculină

Pentru femei dar și în cazul bărbaților, o bijuterie este adesea mai mult decât un simplu cadou. Acesta este tot farmecul care îl face un dar bine ales. Atenție, căci în funcție de mesajul pe care doriți să îl transmiteți bărbatului care vă primește cadoul, există interpretai simbolice asociate cu bijuteria, inelul, colierul, brățara sau brățara respectivă.

Iată o mulțime de interpretări simbolice ale bijuteriilor pe care bărbații tind să le facă :

Inelul

Un inel este adesea asociat cu uniunea, apartenența, atașamentul sincer și profund. Știm desigur că femeile poartă inele de logodnă însă inelele pentru bărbați nu se limitează neapărat la acest rol! Dacă doriți să dați un inel unui bărbat fără a cădea în aceste considerente sentimentale, puteți încerca un inel de argint modern, un inel cu piatră sau inel cu blazon.

Inelul ca simbol, poartă valori puternice, destul de virile, este un inel de identitate. Acest simbol a fost uneori atașat de nobilime, dar în timp a ajuns semnul apartenenței la o castă, la o frăție, la un curent de gândire sau poate chiar la o pasiune!

Un alt tip de inel pe care îl puteți oferi fără riscul de interpretare greșită este inelul de argint pentru bărbați, al cărui simbolism este puternic masculin.Modelele de bijuterii masculine din argint sunt asociate inconștient cu o imagine de forță brută, putere, frumusețe și virilitate. Aceste inele de argint conferă un stil boem și aventuros, plin de farmec pentru orice bărbat. Colecția de inele de la SaraTremo te va cuceri prin varietate și bun gust, alegerea unui inel fiind mereu la îndemână.

Brățară

Simbolismul unei brățări pentru bărbați este asociată istoric cu puterea și forță. Fie că este din argint sau metal placat cu aur, brățările pentru bărbați sunt bijuteriile unui om care își asumă responsabilitatea și exprimă putere.

În trecut brățările erau destul de impunătoare, însă acum există o mulțime de brățări masculine mai discrete. Amestecurile de materiale sunt din ce în ce mai mult în centrul atenției pe încheieturile bărbaților. Brățările sunt fabricate din piele și oțel, aliaj sau argint, sunt placate cu aur, au pietre fine. și metal. Cele mai sugestive brățări sunt pregătite să fie oferite cadou, trebuie doar să aveți grijă atunci când alegeți ca stilul brățării să coincidă cu stilul sau vestimentar.

Pandantiv

Indiferent ce alegi: colier lung, choker, lanț, sau rozariu, bijuterie discretă sau vizibilă, alegerea lanțurilor bărbătești este mai ușoară din oferta Saratremo.  Există nenumărate modele de lanțuri cu pandantive: cruci, simboluri, lanțuri împletite. Dacă bărbatul căruia îi dăruiești un lanț este destul de sobru, cu siguranță preferă un lanț subțire pe care poți atașa un pandantiv care poartă efigia uneia dintre pasiunile sale, sau un simbol religios. Fine și elegante, aceste bijuterii pentru bărbați sunt mereu un cadou interesant și primit cu multă bucurie.

Cauți idei de cadouri pentru bărbați? Te așteptăm în magazinul nostru online!