Acest echipament HoReCa, achiziționat de la un furnizor profesionist și cu o experiență îndelungată în domeniul ospitalității, vă oferă beneficii mai mult sau mai puțin evidente, care vă vor ajuta să creșteți productivitatea în bucătăria profesională și, implicit, profitul pe termen mediu și lung.

La Fresco Expert, furnizor care susține geniul în bucătăriile profesionale din România încă din anul 1992, găsiți numeroase modele de masina de spalat vase profesionala, provenite exclusiv de la branduri renumite la nivel internațional. Astfel, aveți garanția calității, fiabilității, a unei durate îndelungate de viață, dar și a unui consum relativ redus de energie electrică. 

Mai mult decât atât, așa cum veți vedea în continuare, dacă alegeți produsul potrivit, vă veți bucura și de reduceri de mii de lei, cu atât mai importante cu cât industria HoReCa trece printr-unele dintre cele mai dificile momente din ultimii 30 de ani.

Fără alte introduceri, să vedem care este una dintre cele mai performante mașini de spălat vase profesionale din oferta Fresco, alături de principalele sale caracteristici și specificații tehnice:

Mașină de spălat vase profesională, cu dispenser pentru detergent și pompă de golire – preț 5.887 de lei (redus de la 6.469 de lei)

Brand: Virtus Group GmbH / Destinație utilizare: pahare și veselă / Tip construcție: undercounter / Alimentare: electrică / Tensiune de alimentare: 230-400 / Dimensiuni nete: 60x60x83 de centimetri / Greutate netă: 65 de kilograme / kW electric: 3,4-6,2 / Productivitate: 20-40 de coșuri pe oră / Tip de control: mecanic / Capacitate: coș de 50×50 de centimetri, înălțimea maximă 38 de centimetri / Dotări: dispenser pentru detergent și pompă de golire / Rezervor: 20 de litri / Boiler: 7 litri / Cicluri de spălare: 3 / Durată ciclu de spălare: 90-180 de secunde / Consum de apă: 2,4 litri per ciclu.

Prețul pentru această mașină de spălat vase profesională include taxa verde (60 de lei), dar și garanția Base Care (montaj, 12 luni piese de schimb, manoperă). Garanțiile Performance Care (Base Care + revizie anuală în ultimele două luni din perioada de garanție + training utilizare + SLA – service level agreement 72 de ore) și Premium Care (Performance Care + extinderea la 24 de luni a perioadei pentru piese de schimb și manoperă + SLA 48 de ore) sunt disponibile contra cost (382 de lei, respectiv 686 de lei în plus).

Prin urmare, avantajele pe care vi le oferă achiziționarea acestui model de mașină de spălat vase profesională de la Fresco Expert sunt următoarele:

– veselă și pahare impecabil de strălucitoare, cu un aspect nou după fiecare spălare;

– productivitate ridicată;

– consum redus de apă și energie electrică;

– o reducere de nu mai puțin de 580 de lei la achiziționarea de la Fresco Expert;

– garanție și taxa verde incluse în prețul de achiziție;

– spațiu redus ocupat în bucătăria profesională;

– ciclu rapid de spălare.