Mere, portocale sau lămâie pentru protecție împotriva razelor solare

Delicioase, zemoase, sănătoase, merele și citricele sunt bogate în vitamina C care stimulează producția de melanină din organism. Aceasta previne acțiunea nocivă a razelor ultraviolete asupra pielii tale. Fii totuși cât se poate de precaută cu expunerea la soare și nu uita că o piele bronzată nu înseamnă neapărat o piele sănătoasă!

Afine pentru o piele mai strălucitoare

Pigmentul închis din compoziția afinelor este efectul concentrației de carotenoidă despre care se spune că stimulează o formă de vitamina A din organism. Rezultatul: o piele cu aspect natural luminos.

Zmeură pentru o piele fără riduri

Bucură-te de gust, profită de beneficii și fă-i o poză pentru social media. Atât de bine arată o carafă cu apă infuzată cu zmeură. Unde mai pui că zmeura este bogată în acizi grași Omega 3, necesari pentru a reduce inflamația pielii din cauza factorilor precum poluarea, stresul sau o dietă nesănătoasă.  Omega 3 susține structura pielii și reduce apariția liniilor fine.

Castravete pentru o piele fără acnee

Castravetele e delicios în salate și la fel de benefic și în apa pe care o bem. Este bogat în vitamina E, o combatantă celebră a radicalilor liberi, cei responsabili și pentru acnee sau cicatrici. Pune câteva felii de castravete în apă și te vei bucura de o piele mai fină și mai curată. 

Kiwi pentru o piele tânără

Kiwi este un excelent aliat al pielii tinere, fiind bogat în zinc și în vitaminele C și E. Cu o concentrație mare de antioxidanți, câteva felii de kiwi în apa pe care o bei zi de zi aduce importante beneficii pielii tale, dar contribuie în același timp și la un păr frumos și puternic.