Aragaz Beko FSM65330DAS

Deși este unul dintre cele mai scumpe modele din listă, acest aragaz se află pe prima poziție ca popularitate. În acest moment, se bucură de 120 de review-uri și de o notă de 4.63 din 5. Probabil că unul dintre review-urile lăsate arată cel mai bine de ce acest aragaz Beko se află pe prima poziție:
„Suntem foarte mulțumiți! Aragazul are un raport calitate/preț foarte bun. Arată foarte bine pentru prețul lui și funcționează ireproșabil. La început, doream să cumpărăm o plită și un cuptor, dar așa am ieșit mai ieftin pentru că nu a mai fost nevoie de un dulap la comanda pentru cuptor. În plus e compromisul perfect pentru ca nu voiam plită electrică, dar voiam cuptor electric.

Se curăță foarte ușor! Deși l-am comandat cu câteva zile înainte de Crăciun, cei de la Sameday l-au adus la timp și m-au și așteptat să ajung de la lucru ca sa-l pot primi.
În pachet sunt incluse și o-ring-urile necesare montajului.”

Aragaz Beko FSGT62110DXO

Spre deosebire de modelul de pe primul loc, acest aragaz este creat pentru fanii inoxului. Pe lângă stilul diferit, aragazul Beko FSGT62110DXO vine echipat cu toate dotările specifice unei bucătării moderne. Beko se mândrește cu arzătoare cu până la 25% mai eficiente decât cele standard. Tehnologia High-Efficiency Gas Burner promite că vei petrece cu 35% mai puțin timp în bucătărie, iar consumul de gaz va scădea cu până la 17%.

Toate aceste cifre sunt generate în urma testelor de laborator, așa că poate te-ar interesa lucruri ceva mai concrete. Rotisorul, măsurile de siguranță la cuptor și la plita aragaz, timerul și grill-ul pe gaz sunt dotările de care te vei folosi dacă vei alege acest model. Cât privește opiniile celor care dețin deja acest aragaz, nota este de 4.45 din 5, cu 196 de review-uri scrise.

Aragaz Arctic AGM5500F

Arctic completează podiumul popularității cu un aragaz care, cel puțin în momentul redactării acestui articol, costă de două ori mai puțin decât modelul Beko de pe prima poziție. De fapt, modelul AGM5500F a primit premiul „Cel mai bun raport calitate/preț” din partea BestBuy.org, pentru perioada 2019/2020.

În esență, Arctic AGM5500F este un aragaz simplu, de culoare albă, pentru cei care vor un mod accesibil de a găti în bucătărie. Dotările modelelor de mai sus nu se regăsesc și aici, însă Arctic a avut grijă să includă o funcție de oprire a alimentării cu gaz în cazul stingerii accidentale a flacării.

Aragazul are o notă de 3.88 din 5 și 52 de review-uri.

Aragaz Beko FSM62530DXMS

Ultimele două locuri din lista noastră sunt ocupate tot de aragazuri Beko. Primul dintre ele are o nota 4.68, 145 de review-uri și dotări care îți fac viața mai ușoară în bucătărie. Pe lângă cele amintite mai sus, Beko FSM62530DXMS include funcția de autocurățare catalitică a cuptorului. Grija pentru o curățare cât mai simplă se vede și la nivelul ușii cuptorului, dotată cu un strat special ce inlesnește curățarea.

Cel mai apreciat review al acestui aragaz menționează:

„Folosesc aragazul de o săptămâna. Sunt foarte mulțumită cum funcționează deși nu am testat încă toate funcțiile cuptorului. Am avut emoții din cauza inoxului dar se curăță și se menține foarte bine. Gratarul din fontă este solid, nu aluneca vasele pe el, plita și cuptorul sunt foarte spațioase. Trebuie să mă obișnuiesc cu noua dimensiune a aragazului care este mai mare față de vechiul aragaz. Sper că am făcut o alegere bună și recomand achiziționarea acestui aragaz(eu l-am cumpărat cu 1400 lei).”

Aragaz Beko FSE62110DX

Unul dintre motivele pentru care Beko se bucură de o popularitate crescută în România este garanția de 5 ani. Modelul FSE62110DX se bucură de toate specificațiile unui aragaz Beko, iar la eMAG are parte de nota 4.75, cea mai mare din lista noastră, din 156 de review-uri. Iată-l pe unul dintre ele:

„Un aragaz fantastic. Am trecut de la unul clasic la acesta. Este o experienta deosebita. Alta clasa. Dupa cum se vede si in fotografie, deja am pregatit o prajitura inca din prima zi de cand l-am primit. Primul lucru care l-am facut dupa montare a fost sa il pornesc la 250°C timp de 30 de minute pentru a se arde acel email din interior. Dupa aceea nu mai iese nici un pic de fum sau alte mirosuri neplacute. Consumul cuptorului este destul de mic fata de capacitatea lui de coacere, in jur de 1kw/h. Inainte de a prepara ceva, cititi intai cartea. Gasiti acolo lucruri folositoare. Flacara plitei este destul de buna la toate arzatoarele. Aprinderea electrica este foarte folositoare si eficienta. Se aprinde la prima scanteie. Per total: 5 stele +”

Ai alege un aragaz Arctic sau Beko?