Mai ales dacă îl și vopsim, părul este predispus la deteriorare.

Pentru că dorința de a oferi femeilor un par divin a fost atât de mare, a luat naștere compania Alfaparf Milano. Alfaparf Milano este lider in ingrijirea parului, un brand renumit în întreaga lume. Cele trei valori fondatoare care definesc Alfaparf Milano sunt dragostea pentru frumusețe, spiritul italian și inovația. Compania își dorește să aducă, din ce în ce mai mult, spiritul italian în fiecare parte a lumii. Și dorința cea mai mare a companiei este să le ajute pe femeile din întreaga lume să fie frumoase și fericite.

Din Italia, produsele Alfaparf Milano au început să ajungă la femei din întreaga lume, cucerindu-le tocmai pentru acea tradiție fabricată în Italia, pentru acea tendință de a face lucrurile cu gust. Desigur, prin beauty4ever.ro, produsele Alfaparf Milano au ajuns și în România. Conform unor statistici ale companiei, în fiecare secundă, pe cele cinci continente, o femeie iese dintr-un salon unde i-a fost aplicat un produs de la Alfaparf Milano. Armele câștigătoare ale companiei sunt, cu siguranță, pasiunea, bunul gust, dragostea pentru ceea ce fac. La toate acestea se adaugă o cunoaștere profundă a pieței profesionale și oportunitatea de a lua întotdeauna noi idei și de a se alinia noilor tendințe pentru a fi în prim plan. Putem da și un exemplu concret.

În produsele Semi di Lino Cellula Madre Beauty Genesis au fost combinate puterea de regenerare a celulelor stem cu eficiența prețioasă a Arganului, care este un copac capabil să trăiască în condiții extreme și care are proprietăți recunoscute universal. Astfel s-a născut Beauty Genesis, primul flacon cu celulele stem extrase din Argan care, amestecând 3 multiplicatori de frumusețe, creează o emulsie capabilă să acționeze asupra celor 3 factori principali de frumusețe ai părului: splendoarea, hrănirea și restructurarea.

Compania este în continuă creștere, datorită produselor excelente, creativității, pregătirii exclusive, și produselor de top aparținând brandului. O relație unică a fost creată între Alfaparf Milano și toți cei care folosesc aceste produse, o relație care a luat naștere din pasiune și dedicare în fața frumuseții. Prin intermediul produselor Alfaparf Milano a fost schimbat conceptul de culoare: nu mai este doar o simplă colorare, ci un adevărat accesoriu, precum machiajul, care datorită mâinilor pricepute reinventează frumusețea unei femei în fiecare zi conform stării de spirit, tendinței actuale și inspirației contemporane.

Cel mai bun accesoriu pentru frumusețea oricărei femei este culoarea părului ei. Acest lucru se schimbă în funcție de stilul, intensitatea, nuanța dorită. Produsele de la Alfaparf Milano creează aspecte personalizate care sunt inspirate din ceea ce ne înconjoară: artă, design și muzică. Culorile metalice sunt protagoniștii în variantele care se adaptează nevoilor oricărei femei. Nuanțele devin îndrăznețe, pentru că femeile sunt curajoase, pline de personalitate și vor să se facă auzite, chiar și prin culoarea părului. Semi di Lino Cellula Madre este un tratament care se efectuează în salon și poate continuă chiar acasă, pentru o frumusețe nesfârșită.

De asemenea, pentru o culoare cât mai intensă, experții Alfaparf Milano susțin importanța folosirii produselor profesioniste, precum șampoane și balsamuri ale aceluiași brand. Un par vopsit are nevoie de un adevărat ritual. Conform unor studii, se pare că 33% dintre femeile care și-au schimbat obiceiurile de spălat pe parcursul a 12 luni, constată o deteriorare mai accentuată, în special când părul vopsit.

Spălarea excesivă poate dăuna părului. Când vă spălați părul în fiecare zi, îndepărtați uleiurile și proteinele naturale de care aveți nevoie pentru a vă menține părul și scalpul sănătos, așa că încercați să limitați spălarea părului la trei ori pe săptămână. Dacă vă spălați regulat părul, atunci cel mai bine este să evitați spălatul părului în fiecare zi, pentru ca culoarea să nu se estompeze, iar firele să nu se despice. Lăsăți părul timp de cel puțin 72 de ore după o vopsire înainte de a-l spăla din nou. Poate dura până la trei zile până când cuticula părului se închide complet, prinzând moleculele de culoare. Dacă vă spălați părul înainte ca cuticula să se închidă, riscați să perturbați culoarea proaspăt aplicată, iar nuanța superbă pe care ați obținut-o probabil va dispărea.

Când, în cele din urmă, vă spălați părul, evitați șampoanele care conțin sulfați și silicon. Sulfații pot decolora culoarea, în timp ce siliconul lasă în urmă reziduuri care vă pot lăsa fără noua culoare. Dacă  folosiți însă șampon special, hrănitor, lucrurile vor sta altfel. Dacă părul a avut de suferit, puteți încerca chiar un șampon reparator și o serie de tratamente cu ajutorul măștilor. Alfaparf Milano oferă o gama excelentă de astfel de produse pentru îngrijirea părului. Măști de păr, balsamuri, creme reparatoare, șampon sau seruri, sunt toate disponibile la beauty4ever.ro.

Alfaparf Milano este un brand de succes, unde produsele prind viață și se transformă în experiențe unice care merită să fie împărtășite. Alfaparf Milano este despre frumusețe, pasiune și succes. Alfaparf Milano este pentru fiecare femeie care știe cât de mult valorează!