Ești femeie? Nu îți face griji, dacă te informezi suficient de bine, poți reuși și tu. În marile țări europene, tot mai multe reprezentante ale sexului frumos vizitează agențiile și sălile de pariuri. 

Iată câteva ponturi care te vor ajuta să câștigi!

  1.     Pariază pe ce cunoști – În primul rând, alege un sport care îți place și pe care îl înțelegi suficient de bine. În al doilea rând, pariază pe echipele sau pe jucătorii pe care îi cunoști, astfel vei putea fi mai aproape de rezultatul câștigător. Însă, nu face o obsesie din a paria pe favoriți. De cele mai multe ori, casele de pariuri scad cotele pentru variantele alese excesiv. De exemplu, în fotbal, echipele precum Barcelona și Real Madrid au cote cu mult sub ce ar trebui să aibă.
  2.     Inspiră-te – Nu înseamnă să te bazezi 100% pe variantele altcuiva. Însă, uneori, un jucător cu experiență te poate ajuta în privința anumitor decizii. Specialiștii spun că biletul zilei ar trebui să contribuie la decizia finală, iar astfel îți vei crește șansele de câștig. Acolo vei găsi recomandările analizate de către tipserii profesioniști care joacă doar pariuri cu șanse mari de reușită.
  3.   Nu paria în funcție de cote –  Deseori, pariorii începători cad în plasa cotelor mari. Într-adevăr, o cotă de 3 este mult mai tentantă decât una de 1.25, însă și șansele de câștig sunt diferite. De asemenea, nu pune pe un singur bilet cu un număr foarte mare de meciuri. Mai bine puține și sigure, nu?

Exercițiu de imaginație:

  • Bilet cu trei meciuri

Premiul posibil: 20 lei

Suma pariată: 10 lei

  • Bilet cu nouă meciuri

Premiul posibil: 150 lei

Suma pariată: 10 lei

Pe care ți-ai dori să îl câștigi? Răspunsul îl știm deja cu toții. Însă, dacă vrei să joci ca un parior adevărat trebuie să iei în calcul că cel de-al doilea bilet are șanse mai mici de câștig. Așadar, nu mai bine obții 20 de lei, decât să pierzi 10 lei? O sumă nesemnificativă, într-adevăr. Însă, cu pași mici și siguri vei putea ajunge la sume mari. Scopul tău este să câștigi, nu să pierzi, așa că pariurile riscante nu sunt pentru tine.

  1.     Fă-ți o strategie – Și, nu în ultimul rând, ai nevoie de o strategie proprie după care să pariezi, te va ajuta să fii organizat și calculat fără a te abate de la reguli. Însă, asta nu înseamnă că odată stabilită va rămâne valabilă pentru totdeauna. Orice strategie poate să fie falimentară la un moment dat, mai ales dacă nu o adaptezi și personalizezi conform nevoilor și posibilităților tale.

Vezi aici cât de cunoscută a ajuns industria pariurilor sportive în România.

În concluzie, iată un sfat bun și pentru tine. Nu face din pariurile sportive o dependență. Continuă să îți câștigi banii așa cum ai făcut-o și până acum, iar această activitate păstreaz-o ca pe o alternativă care să te ajute să îți mai rotunjești veniturile.