Colectare de cărți vechi sau noi, din toate domeniile 

Indiferent dacă ai acasă romane vechi, cărți tehnice, dicționare, cursuri de limbi străine, enciclopedii sau volume de poezii, le poți vinde pe toate cu ușurință către Anticariat-carti.com. 

Pe lângă serviciul de colectare de cărți din toate domeniile, anticariatul cumpără atât publicații românești sau străine foarte vechi, cât și cărți mai noi, apărute după 2000. Sunt acceptate inclusiv colecțiile de cărți apărute împreună cu diverse ziare (ca Adevărul, Cotidianul sau Jurnalul Național). 

Așa că, poți alege să vinzi din biblioteca personală orice nu mai citești sau nu îți mai este pe plac. Mai mult, dacă dorești să-ți lichidezi toată biblioteca, Anticariat-carti.com este soluția. Practic, cu cât predai mai multe cărți, cu atât vei câștiga mai mulți bani. 

Serviciul de colectare de cărți este disponibil atât după ora 18:00, cât și în weekend 

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și toată lumea încearcă să se ocupe atât de finalizarea proiectelor la serviciu, cât și de pregătiri și cadouri. Tocmai de aceea știm cât de prețios și limitat este timpul tău. 

Totuși, nu trebuie să-ți faci griji dacă vei avea timp să-ți vinzi cărțile. Anticariatul se ocupă de colectare de cărți și seara, după orele de muncă, sau chiar sâmbătă și duminică. Astfel, vei obține un venit suplimentar repede și vei avea timp suficient să cumperi cadourile mult dorite pentru cei dragi. 

Profesioniștii Anticariat-carti.com se deplasează la domiciliu, oriunde în București 

Știm cât de prețios este timpul tuturor, mai ales în preajma sărbătorilor. Pe lângă muncă, pregătiri și goana după cadouri, disponibilitatea fiecăruia este limitată. Tocmai de aceea, în București și împrejurimi, experții Anticariat-carti.com se pot deplasa gratuit și cu ușurință la domiciliul tău pentru colectare de cărți. 

De asemenea, aceștia pot ridica orice cantitate de cărți și din spații de depozitare. Sau, dacă îți este mai ușor, poți veni să lași tu cărțile la sediul lor din zona Obor, București. 

Ai garanția unei evaluări corecte a cărților și a unui preț echitabil 

Specialiștii de la anticariat au o experiență de peste 10 ani în achiziție de cărți vechi sau noi, așa că știu să aprecieze corect și onest valoarea volumelor pe care le vinzi. Evaluarea și plata se fac pe loc, astfel încât ai certitudinea că vei primi banii imediat și îți vei elibera repede spațiul din casă. Prețurile sunt negociabile în funcție de starea în care se află cărțile, dar și de numărul de volume sau cantitate. 

Tot ce-ți mai rămâne apoi de făcut este să găsești cadourile potrivite pentru cei apropiați și să te hotărăști ce vei face cu spațiul rămas liber. 

Serviciul de colectare de cărți este la un telefon distanță 

Anticariat-carti.com are sediul în București, zona Obor, și îl poți vizita si pentru a le lăsa cărți. De asemenea, experții lor se pot deplasa cu ușurință oriunde în oraș pentru colectare de cărți de la domiciliu. Indiferent dacă ai doar câteva cărți de vânzare sau cantități mari, tot ce trebuie să faci este să le dai un telefon la 0721858460 sau un e-mail la [email protected]