Ce te poate ajuta să-ți păstrezi un păr bogat, frumos și sănătos atunci când vremea este aspră?

În sezonul rece se înregistrează niveluri mai scăzute ale substanțelor nutritive în corp, fapt ce conduce la deteriorarea stării capilare, caz în care devine necesară folosirea de noi produse de îngrijire a părului.

Pe farmacia online mattca.ro găsești produse deosebit de eficiente în a trata problemele legate de îngrijirea părului:  vitamine din gama Forcapil, capsule Ducray Anacaps Triactiv, Hairgrow, Alopexy, tratamente Labo Crescina, șampon Petrole Hahn, Alpecin și Ducray Șampon Anaphase drept arme folosite în lupta contra tendințelor de cădere a părului. De asemenea, tot pe mattca.ro se regăsesc și produse naturale antimătreață: Ketodar Șampon, Seboder Șampon, Vichy Dercos Șampon Antimătreață pentru păr uscat. Despre toate acestea, pe larg, în rândurile de mai jos.

Produse contra căderii părului

 1. Vitaminele din gama Forcapil

Vitaminizează-ți corpul pentru ca aceste substanțe atât de benefice să ajungă la părul tău și să îi apere vitalitatea. Forcapil conține complexul de vitamine B (B5 – acid pantoteic, B6 – piridoxina, B8 – biotina, B9 – acid folic), dar și vitamina D3, la care se adaugă minerale si aminoacizi, precum Cisteina și Metionina. Aceste substanțe prezente în produsele din gama Forcapil,  compensează scăderea generată de trecerea de la sezonul cald la cel rece. Pentru un păr sănătos și fortificat, este recomandat un tratament de minimum 2 luni, câte două capsule pe zi.

 1. Capsulele DucrayAnacapsTriactiv

Aceste capsule sunt foarte eficiente atunci când părul cade mai mult decât în mod normal. Conțin minerale importante și substanțe nutritive esențiale, care acționează în zona scalpului și stimulează regenerarea părului. Mai exact, capsulele conțin fier, aminoacizi sulfurați (cisteină și metionină), precum și un complex de vitamine (B6, B8, PP) și, dacă vei lua 1 capsulă/zi timp de 3 luni, vei vedea îmbunătățiri reale. 1 cutie înseamnă 1 lună de tratament.

 1. Hairgrow 2% Spray Tratament

Hairgrow, cu cele două concentrații, 2% (recomandat femeilor) și 5% (recomandat bărbaților), este un produs salvator pentru cei care cei care se confruntă cu probleme grave de cădere a părului: persoanelor care trec prin perioade de stres puternic, vitaminizare precară, somn puțin etc. Hairgrow Spray se aplică pe scalpul uscat, doza recomandată fiind de 8 pufuri de 2 ori pe zi, adică 12 ml de substanță. Se aplică pe zona afectată, primul puf fiind recomandat să se dea în centrul zonei. Dacă treci printr-o asemenea problemă, bazează-te pe Hairgrow și respectă dozele cu sfințenie! Părul tău își va reveni.

 1. Alopexy

Alopexy este indicat numai bărbaților. Tu, fiind femeie, trebuie să te ferești de acest produs, ție îți face rău mai mult decât să te ajute. În ce sens? Alopexy tratează alopecia androgenă moderată, altceva nu. Mai mult, folosirea produsului pe scalpul feminin generează, de multe ori, o creștere anormală a părului. Totuși, interesează-te de Alopexy pentru a ajuta partenerul de viață, soțul, tatăl în lupta împotriva căderii părului. Farmaciștii de la farmacia online mattca.ro îți stau la dispoziție cu detalii.

 1. Tratamentele LaboCrescina

Stimulează regenerarea fiziologică a părului în zone ale scalpului unde firul de păr prezintă subțiere. Crescina Re-Growth este un produs cosmetic prezentat sub formă de fiole de 3.5 ml. Tratamentul presupune 5 zile consecutive de aplicare, urmate de o pauză de 2 zile. Efectul folosirii Crescina HFSC 100% este stimularea regenerării părului în zonele cu probleme. O cutie conține 10 fiole și acoperă tratamentul pentru 2 săptămâni, așa că pentru perioada optimă de 2 luni de tratament, sunt necesare 4-5 cutii.

 1. Șamponul Petrole Hahn

 Acest șampon cu extracte naturale tonifică pielea capului și combate căderea părului într-un mod eficient. Substanța activă a acestuia este Trichodyn, acțiunea ei favorizând creșterea fibrei capilare. Șamponul mai conține pro-vitamina B5 și ulei esențial de cimbru, cu rol în curățarea și revigorarea pielii capului. Părul devine mai puternic și mai elastic. Când folosești Petrole Hahn, aplică-l, masează bine pe piele pentru stimulare și tonifiere și clătește-te după un minut.

 1. Șamponul Alpecin

Ingredientul activ al șamponului Alpecin Active întărește rădăcina de păr slăbită, previne căderea părului din motive ereditare. O utilizare zilnică a șamponului asigură aportul imediat de ingredient activ la rădăcină. Șamponul AlpecinActive trebuie menținut 10 minute pe scalp înainte să te clătești pentru ca performanțele să se ridice la nivelul așteptărilor tale și chiar să le depășească. Alpecin are o compoziție blândă, astfel că acest interval recomandat de 10 minute nu irită și nu are efecte secundare notabile.

 1. Șamponul Ducray Anaphase

Ducray Șampon Anaphase+ X 400ml este preparat dintr-un complex vitaminic care asigură nutrienții necesari părului. De aceea, este o armă eficientă în lupta împotriva căderii părului. Ingredientele sale active stimulează micro-circulația la nivelul scalpului și conferă volum fibrei capilare. Gata cu părul devitalizat! Aplică Anaphase+ o dată, clătește, apoi aplică pentru cea de-a doua oară lăsând șamponul să-și facă efectul pentru 2-3 minute.

Produsele contra mătreții de pe farmacia online mattca.ro

Părul trebuie în mod obligatoriu să fie îngrijt din exterior și revitalizat din interior. Este o acțiune concertată pentru a avea și a-ți menține un păr minunat. În situațiile în care mătreața își face de cap, farmaciștii de la farmacia online mattca.ro au soluții.

 1. Șamponul Ketodar 2%x 100 ml

 Descuamarea scalpului și mătreața grasă sunt afecțiuni contra cărora acționează ketoconazolul, sumbstanță ce se regăsește în șamponul Ketodarîn concentrațiede 2%. Concentrația sa este ideală pentru ca efectele să se vadă încă de la prima spălare. Ce înseamnă o spălare cu Ketodar? Umezește părul, aplică șamponul, lasă spuma acestuia să acționeze timp de 5 minute, apoi clătește bine. Problemele se vor diminua și vor dispărea prin utilizarea regulată a șamponului Ketodar.

 1. Seboderm Șampon Antimătreață 2%, 125ml

Acest șampon conține 2% ketoconazol (agentul activ) și excipienți. La fel ca alte șampoane antimătreață, trebuie să îl aplicați și să-i acordați câteva minute pentru a pătrunde și a-și face efectul. În cazul Seboderm, este nevoie de 3 până la 5 minute.Folosește Seboderm de 2 ori pe săptămână, în regim de tratament pentru 2, 3 sau 4 săptămâni, în funcție de gravitate. În regim de prevenire a reapariției, o aplicare la 2 săptămâni este suficientă.

 1. Vichy Dercos- Șampon Antimătreață Păr Uscat

Acest șampon elimină vizibil particulele de mătreață încă de la prima utilizare, datorită combinației puternice dintre disulfura de seleniu (un redutabil oponent al mătreții) și Cohesyl (imbatabil în acțiunea de coeziune celulară). Ai nevoie de 4 săptămâni de folosire regulată pentru ca părul tău să capete un aspect sănătos și strălucitor, și să devină  mătăsos. Lasă șamponul să acționeze timp de 2 minute, clătește și vei vedea cum Vichy Dercos te scapă de mătreață și face și ceva în plus.

Trecerea de la sezonul cald la cel rece afectează părul și scalpul în mai multe moduri. Acordă atenție părului tău și a schimbărilor prin care trece. Nu aștepta să se întâmple ceva rău și abia pe urmă să încerci să diminuezi efectele. Fii proactivă și ține cont de lista de produse de mai sus, disponibile pe framacia online mattca.ro.

Mattca este un brand românesc ce susține sănătatea și starea ta de bine.