Cu toate că pot face acest lucru la ghișeele operatorilor sau în supermarketuri, având în vedere restricțiile impuse în această perioada, deplasările de orice fel sunt de evitat pe cât posibil. Ce alternativă îți rămâne, deci, la îndemână? Cum poți efectua rapid și eficient o reincarcare Telekom, Vodafone sau Orange?

Desigur, ai la îndemână site-urile operatorilor, însă ce faci dacă nu dorești să te înregistrezi sau ai nevoie să reîncarci mai multe cartele Prepay, de la operatori diferiți? Acum poți încerca platforma Incarca.ro, care îți vine în ajutor cu o multitudine de opțiuni de reîncărcare pentru cartelele Prepay!

reincarcare Telekom onlineSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 1

Astfel, poți face apel la serviciile de reîncărcare Telekom, Orange sau Vodafone pentru cei vârstnici, cu care dorești să menții contactul. De asemenea, poți folosi platforma pentru a reîncărca o cartelă Prepay a unei persoane plecate în străinătate, care a rămas fără credit în roaming. Nu în ultimul rând, poți efectua o astfel de reîncărcare chiar dacă ești plecat din țară, pentru rudele rămase aici.

Pe platforma Încarcă.ro, poți efectua o reîncărcare Telekom în doar doi pași! Tot ce trebuie să faci este să introduci numărul de telefon, adresa de e-mail și opțiunea sau suma cu care reîncarci. Apoi, vei putea finaliza tranzacția prin completarea câtorva detalii, precum numele sau datele cardului cu care faci tranzacția.

Toate aceste date sunt criptate și securizate, astfel încât nu va trebui să îți faci griji în privința siguranței acestora. La câteva momente după ce ai confirmat plata, vei primi un mesaj de confirmare.

Tot procesul durează în jur de două minute! Astfel, oricând ai nevoie de credit, poți folosi cu încredere serviciile oferite de platforma Încarcă.ro! Vrei să știi mai multe detalii? Iată care sunt bonusurile oferite la orice reîncărcare Telekom prin intermediul Încarcă.ro:

  • Pentru reîncărcările de 5-10.99 Euro, vei avea 50 min + 50 SMS în rețelele Telekom, 1 GB trafic de date în prima luna;
  • Pentru reîncărcările de 11-15.99 Euro, primești 50 min + 50 SMS în rețelele Telekom, 1 GB trafic de date în prima luna;
  • Pentru reîncărcările de 16-24.99 Euro, ai 50 min + 50 SMS în rețelele Telekom, 1.5 GB trafic de date în prima luna;
  • Pentru reîncărcările de 25-100 Euro, te bucuri de 50 min + 50 SMS în rețelele Telekom, 2 GB trafic de date în prima luna.

Alături de super-bonusuri și de viteza tranzacțiilor, Încarcă.ro îți oferă și un alt beneficiu, de multe ori trecut cu vederea! Este vorba despre siguranța oferită la fiecare reîncărcare Telekom, Vodafone sau Orange, prin metode avansate de criptare a informațiilor sensibile, precum e-mailul, numele sau datele tranzacției, toate acestea fiind stocate pe servere securizate!

Platforma online Încarcă.ro furnizează servicii de reîncărcare online încă din anul 2013, ajutând în mod corespunzător clienții marilor companii de telefonie mobilă (Telekom, Orange sau Vodafone) să-și încarce cartelele în cel mai rapid și sigur mod!