Încearcă o mască de față

De obicei, măștile de față pot arata caraghios, iar cel mai bun moment pentru ele este când rămâi singură, ca să nu îți faci griji de acest lucru. Pregătirea tenului pentru aplicarea unei măști este importantă, pentru cele mai bune rezultate. Exfoliază ușor tenul, pentru a îndepărta celule moarte și a curăța în profunzime. Astfel, ingredientele măștii vor acționa și în mai multe straturi ale pielii. Pentru tenul gras, o mască naturală cu miere și lămâie poate face minuni. Pentru ten uscat, cea cu banane si miere este o optiune foarte bună. Poți găsi mai multe rețete online și le poți adapta la cât de uscat sau de gras este tenul tău. Cât timp aștepți ca masca să lucreze în tenul tău, îți intra online pe JocuriCazinouri.com și să alegi o ofertă perfectă pentru tine din gama lor variată.

Ai grijă de părul tău

Nu doar tenul are nevoie de îngrijire. Mai ales acum, în perioada rece, părul poate fi afectat destul de sever. Incearcă o mască hidratantă cu banană și avocado sau un mix de uleiuri calde, precum cel de măsline, cocos, midgale și jojoba. Dacă nu vrei ceva făcut în casă, poți încerca una din măștile hidratante de pe piață. Încearcă să eviți styling-ul bazat pe căldură și dacă se poate, usucă parul natural. Un păr bine hidratat și îngrijit va arăta bine chiar dacă nu este întins cu placa sau cârlionțat cu ondulatorul. Repeta procesul măștilor de păr și vei observa o diferență. Cât uleiurile naturale fac minuni pentru parul tău, mai deschide JocuriCazinouri să vezi ce oferte noi mai sunt la cazinoul tău preferat.

Citește o carte

Ce alt moment mai bun decât atunci când ești singură, în liniște și pace, să te lași cuprinsă de atmosfera unei povești romantince sau să stai cu sufletul la gură urmarind cum un roman polițist își dezvăluie secretele? Sigur vei găsi ceva care să te țină chiar și trează peste noapte, pagină după pagină. Seria Outlander de Diana Gabaldon este un mix de romantism, ficțiune și istorie care a atins o coardă sensibilă în multe cititoare. Este în curs de ecranizare, în serialul cu același nume, început în 2014, cu un scor de 8.4/10. Dar experiența pe care cartea ți-o dă este la un alt nivel, întrucât te poți transpune în pielea personajului principal, trecând prin stările sale.

Urmărește discursuri Ted Talks

Sunt nenumărate subiecte interesante pe care pe poți descoperi facând acest lucru. Lucruri de mare importanță în lume, de care ar trebui să știi, precum probleme prin care trec unele femei în țări mai puțin dezvoltate sau probleme sociale ale unor minorități. Poate simți că tu personal nu ai cum să ajuți la îndreptarea situației în cauză, dar nu știi niciodată când te vei lovi de ele, iar să fii educată și informată nu este niciodată un lucru rău. Cu sigurantă vei fi inspirată de oamenii care ajung să țină un astfel de discurs și de poveștile lor de viață. După asta, probleme de genul “nu mi-a ieșit rețeta de cheesecake” nu mai par chiar probleme.

Shopping online

După ce te-ai jucat la casinoul preferat găsit pe JocuriCazinouri.ro, poți retrage banii din câștiguri și să te răsfeți cu o sesiune de shopping online. Dacă este ceva ce ti-ai dorit de mult, dar poate nu îi vedeai rostul, acum este momentul. Cumpără ceva doar pentru tine, de care să te bucuri cu adevărat. O bijuterie ce ți-a făcut cu ochiul de mult sau o cremă pe care nu ai încercat-o până acum. Dacă te gândești la garderoba ta, încearcă să cauți site-uri cu obiecte vintage, unde vei găsi haine și accesorii timeless, de bun gust și calitate. Creează-ți un outfit complet, cu piese versatile pe care le poți asorta după la mai multe lucruri.

Răsfață-te cu o baie lungă

De ce doar personajele din filme să aibă parte de acea baie de vis? Aprinde câteva lumânări parfumate sau un difuser de uleiuri, pune un spumant sau o bombă de baie în apă si relaxează-te. Îți poți lua lângă tine și un pahar de vin și să pui niște muzică ambientală pentru experiența completă. Încearcă un scrub de corp, iar când baia este gata, aplica un ulei sau o cremă hidratantă. Dacă vrei un plus la aceasta experiență, înainte de baie schimbă așternuturile de pe pat. Senzația de piele catifelată pe așternuturi abia spălate este aproape divină și greu de egalat.

Ce nu trebuie să uiți

Importantă ești tu! Fă ceea ce te face pe tine fericită și bucură-te de momentele de liniște de care ai parte. Câteodată chiar si un simplu somn mai lung, recuperând alte nopți nedormite, poate ajuta foarte mult. Ai grijă de tine, atăt de exterior cât și de interior și nu limita momentele de răsfăț doar pentru când rămâi singură.