Înainte de toate, eliminăm rapid și simplu 4 bătăi de cap: dacă ai prieteni sau colegi cărora nu știi ce să le cumperi sau pentru care ai atât de multe opțiuni încât nu știi pe care să o alegi sau dacă ai cunoștințe care duc un stil de viață sănătos sau intenționează să adopte unul în 2021, îți propunem voucherul HelloBio. Tot ce trebuie să faci este să stabilești valoarea voucherului, mesajul cu care dorești să îl personalizezi și gata! Cadoul ideal în astfel de situații!

Alte idei de cadouri deosebite, pentru care trebuie doar să mai adaugi doar o fundă roșie, le regăsești mai jos, în acest top 5 idei de cadouri speciale:

  1. Ceaiuri Premium Rare
O imagine care conține text

Descriere generată automat

Ceaiurile calde și aromate sunt nelipsite în perioada rece! În plus, un ceai bun este o adevărată încântare în orice perioadă a anului. Dar ce ai spune dacă ai oferi celor dragi o RARITATE? Descoperă colecția Ceaiuri Rare, o selecție de ceaiuri organice rafinate, provenite din cele mai îndepărtate și deosebite plantații de ceai din întreaga lume. Alege un ceai bio oolong din Nepal, care ia naștere în munții Himalaya, la o altitudine de peste 1800 de metri, acolo unde frunzele de ceai cresc foarte încet, ceea ce le oferă o aromă specială, intensă, asemănătoare ciocolatei. Sau poate un ceai verde bio în ediție limitată, cules în lunile aprilie și mai, o combinație dintre boboc și frunze, cu un gust delicat, ușor dulceag.  Ai la dispoziție o varietate de sortimente, ceai alb, verde, negru, oolong sau Pu Erh, fiecare cu o poveste savuroasă, ce le scoate în evidență unicitatea și beneficiile pe care le oferă organismului: hidratare, antioxidanți, vitamine, minerale și o stare de bine. Dăruiește persoanelor dragi un ceai organic, delicat și exotic pe care îl vor savura cu plăcere în orice anotimp!

  1. Pachet pentru întărirea imunității

Ne putem arăta grija față de cei dragi în foarte multe feluri, dar în această perioadă grija față de sănătatea lor este unul dintre gesturile cele mai responsabile. Ce ai spune dacă ai oferi părinților sau bunicilor un pachet de produse organice perfect pentru întăririi imunității lor? Într-o perioadă în care ne simțim vulnerabili în fața noului coronavirus, un sistem imunitar puternic pare să fie singura noastră armă. 

Pachetul pentru imunitate conține următoarele produse: 

Turmeric: un antibiotic natural, cu efect antiinflamator, benefic în tratarea racelilor și afecțiunilor respiratorii, datorită conținutului ridicat de curcumina. Conține și vitaminele B2, B3, B6, C și E, sodiu, potasiu, magneziu, fosfor, zinc, uleiuri esențiale și fibre.

Spirulină: plină de minerale, precum iod, magneziu, potasiu, calciu și vitamine precum C,D, A, E și B. Îmbunătățește imunitatea și memoria, ajută la detoxifierea organismului, favorizând slăbitul și fiind eficientă în tratamentul rinitei alergice.

Ceai Herbal Stay Strong: Conține măceșe, fenicul, soc, frunze de mur și zmeur, cătină, soc și gălbenele. Această selecție de plante fortifică sistemul imunitar și ajută organismul să se adapteze la temperaturile scăzute din sezonul rece.

Zinc, Seleniu si Vitamina C: Combinația de care ai nevoie pentru un organism puternic, în orice condiții. 

  1. Ceaiuri de iarnă
O imagine care conține text

Descriere generată automat

Dacă dorești să marchezi cum se cuvine sărbătorile de iarnă, atunci poți dărui celor dragi un ceai încărcat de aroma Crăciunului, care ii va purta în lumea copilăriei, lângă bradul împodobit și focul mocnit! Ceaiurile BIO de iarnă aduc laolaltă arome de care te vei îndrăgosti pe loc: măr, caramel și vanilie (Candy Apple), ceai verde cu nuci și scorțișoară (Nut Cracker), scorțișoară, fulgi de cacao, ceai negru și mirodenii (Winter Chai) și, nu în ultimul rând, turtă dulce (Ginger Bread). Este un dar de sezon care va aduce cu siguranță bucurie și va însufleți atmosfera festivă de-a lungul momentelor speciale petrecute împreună. Poți alege o singură aromă sau poți oferi setul cadou care le conține pe toate cele patru.

  1. Matcha

Ceaiul Matcha este un cadou deosebit, ideal pentru a fi oferit cuiva drag cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Acest ceai verde japonez are un gust rafinat, o textură fină, este organic și are în spate o tradiție îndelungată, fiind o băutură folosită de samurai și de călugării budiști. Pe lângă un ceai verde deosebit, vei oferi și sănătate curată pentru cel care îl va consuma pe termen lung: matcha crește nivelul de energie, are efect antioxidant și contribuie la buna funcționare a organismului. Poți oferi o cutie de ceai Matcha Ceremonial sau Imperial, un set cadou care le conține pe amândouă, precum și un set care conține, pe lângă matcha, toate instrumentele necesare pentru prepararea ceaiului: pămătuful Chasen și lingurița Chashaku, lucrate minuțios din bambus alb și bolul de ceramica lucrat manual în Japonia. 

  1. Cosmetice
O imagine care conține arbore, veselă, porțelan

Descriere generată automat

Iarna este o adevărată provocare nu doar pentru sănătatea noastră, ci și pentru tenul nostru. Vremea rece și vântui tăios nu iartă pe nimeni. De aceea, grija pentru cei dragi poate lua forma unor produse de îngrijire organice, cu arome naturale, care să le bucure simțurile și să le protejeze tenul și mâinile de-a lungul perioadei reci. Poți oferi o rutină completă de îngrijire a pielii care include spume de curățare, creme hidratante, măști de față și scrub-uri cu diverse ingrediente cheie precum ghimbir, lămâie, ceai verde, ginkgo biloba, aloe vera și multe altele. Pe cei mici îi poți răsfăța cu creme naturale cu extracte organice de galbenele si mușețel. Dăruiește frumusețe folosind resursele oferite de natură, cele mai pure ingrediente, pentru cadouri delicate cu pielea. 

Tips pentru cele mai reușite cadouri: gândește-te în primul rând la stilul de viață al persoanei pentru care cumperi cadoul: cât de activă este, ce interese are, ce îi place în mod deosebit sau ce consideri că are nevoie? De asemenea, este foarte ușor să fii eco-friendly chiar și în perioada aglomerată a Crăciunului! Fie că optezi pentru produse din bambus, benefice mediului înconjurător, fie că dăruiești ceaiuri provenite din agricultura ecologică, noi te încurajăm să faci mereu alegerile în funcție de ce îți oferă bucurie! Atunci când te relaxezi și te bucuri de întregul proces, îți dai seama că, de fapt, în tot acest timp ți-ai hrănit sănătos Zen-ul și ești pregătit de Crăciun!