1. Alege produse de calitate

Gama Family Care este dedicata tuturor celor care au nevoie de produse de calitate pentru sustinerea unui stil de viata confortabil si sanatos. Este grozav sa gasesti exact acele produse de care ai nevoie pentru tine si familia ta si a caror calitate sa satisfaca intreaga familie. De exemplu, in gama Relax de la Family Care, dedicata igienei si ingrijirii personale, gasesti geluri de dus intr-o multitudine de arome dar si sare de baie pentru un moment de rasfat.

Family Care are  grija sa selecteze cele mai bune ingrediente pentru a oferi un mediu sanatos si placut in care sa te bucuri alaturi de cei dragi!

  1. Alege produse economice

Unul dintre cele mai folosite produse de igiena este gelul de dus. Avantajul este ca, pe langa proprietatile sale legate strict de igiena, compozitia gelului de dus a fost gandita in asa fel incat sa confere si  hidratare pielii – toate aceste beneficii, la o cantitate suficienta pentru a acoperi nevoile intregii familii la un pret grozav.

  1. Alege produse special create pentru fiecare membru al familiei

Pentru intreaga familie – sapunurile din gama Relax de la Family Care cu glicerina vegetala, sunt delicate si au parfumuri speciale. Este imposibil sa nu gasesti o aroma preferata pentru fiecare membru al familiei. In plus, curata si hidrateaza pielea si au pH-ul neutru.

Pentru tine – gelurile de dus Relax de la Family Care devin, de indata ce incepi sa le folosesti, devin parte din rutina ta zilnica . Le folosesti in acea parte a zilei pe care o astepti cu nerabdare pentru ca stii ca e despre tine – iar aroma ta preferata iti reda energia. Ai grija de tine, de pielea ta si te vei simti minunat. Si daca tot este vorba de necesitate, dar si de rasfat, de ce sa nu folosesti pentru demachiere dischetele din bumbac 100%, embosate si stantate? Le gasesti in gama Lovely de la Family Care.

Pentru el – partenerul tau este la fel de important ca si tine, de aceea nu te abate de la calitate – alege produse de ingrijire personala si pentru ras  din Gama Active.

Pentru copii – daca ai in familie copii mici, tot Family Care iti vine in ajutor. Special pentru copii au fost create produsele pentru igiena corpului din gama Joy. Pe cat veti fi de incantati, ca parinti, de eficienta si calitatea produselor, pe atat se vor bucura cei mici de ambalaje viu colorate cu personaje atractive si arome minunate.