Mergi în Sfântu Gheorghe

Pare ciudat că îți recomandăm să mergi în Sfântu Gheorghe ca să o ai o vacanță perfectă la mare? Să știi că nu este, deoarece noi te invităm să mergi în satul Sfântu Gheorghe, din Delta Dunării. Sfântu Gheorghe este o localitate magică, unde Delta Dunării se varsă în Marea Neagră, așa că  vei avea posibilitatea să te bucuri, într-un singur loc, și de mare și deltă. Merită să îți faci vacanța de vară în Sfântu Gheorghe și pentru că satul dunărean este casă pentru unul dintre cele mai frumoase resorturi turistice din țară – Green Village. Optează pentru cazare în Delta Dunării la Green Village și vei avea parte de camere curate, amenajate în acord cu natura, spațioase și dotate cu aer condiționat. De asemenea, în complexul turistic menționat anterior vei avea acces și la multe alte facilități, precum saună, piscină, mese de biliard și de tenis de masă.

Pune-ți condiția fizică la punct

Cu cel puțin o lună înainte să pleci în concediu ar fi indicat să începi un program intensiv de pregătire fizică, asta dacă vrei să arăți foarte bine în costum de baie. Ca să te pregătești așa cum trebuie din punct de vedere fizic pentru vacanța la mare,  ai la îndemână cel puțin două variante. Prima ar fi să mergi la sala de fitness și să îți iei un antreprenor personal, care să-ți facă un plan de activități. A doua variantă ar fi să-ți descarci pe telefonul mobil o aplicație care să te învețe cum să faci diferite exerciții fizice, astfel încât să-ți lucrezi toate grupele importante de mușchi. Dacă te încântă mai mult cea de-a doua variantă și nu ce știi pentru ce aplicație să optezi, cere-le prietenilor tăi păreri.

Bagajul este esențial

Cu zece zile sau o săptămână înainte să pleci în vacanță întocmește-ți o listă cu toate obiectele și produsele pe care să le iei la tine. Începe cu îmbrăcămintea și cu încălțămintea. În ceea ce privește îmbrăcămintea, trece pe listă atât haine subțiri, cât și unele mai groase. Le vei aprecia foarte mult pe cele din urmă dacă vremea va deveni urâtă. Referitor la încălțăminte, este obligatoriu să ai la tine papuci de plajă și o pereche de pantofi sport, ca să poți face plimbări lungi prin natură, fără ca picioarele tale să resimtă efortul.