Matchbanker.ro – expertul tău în ceea ce privește compararea creditelor online – ți-a pregătit un set de sfaturi care cu siguranță te vor ajuta să ieși din impas atunci când vrei să oferi cadouri ideale cu un buget limitat.

  1. Accesorii hand-made

Obiectele hand-made sunt și vor fi întotdeauna apreciate de către oricine. Dacă te pricepi cât de cât la pictat, desenat, croșetat sau modelat obiecte de artizanat, îi vei surprinde în mod plăcut pe apropiați. Nimic nu e mai prețios decât ceva realizat de către tine, cu pasiune și dedicare. Totoată, materialele din care sunt confecționate nu sunt cele mai scumpe. Poți realiza oricând o pereche de cercei superbi, brățări sau alte bijuterii utilizând materiale precum mărgele, șnur și ață, catifea, lemn, sârmă sau chiar cauciuc.

  1. Delicatese home-made

Ce e mai gustos decât deserturile pregătite ca la mama acasă? Surprinde-i în cel mai plăcut mod pe cei dragi cu fursecuri, prăjituri sau alte delicatese abia scoase din cuptor!  Există numeroase rețete pe Internet de fursecuri, care mai de care mai gustoase și mai arătoase. Poți pregăti biscuiți cu fulgi de ciocolată, pe care apoi să îi ambalezi într-o folie de plastic simplă pe care să o legi la capăt cu o panglică. Pe lângă fursecuri, poți pregăti la fel de ușor și bezele, chec sau chifle cu scorțișoară, numai bune iarna.

  1. Set de cosmetice organice

Un cadou puțin mai costisitor, însă cu adevărat special, este cu siguranță un set complet de cosmetice organice. Fie că vorbim de produse de igienă și îngrijire, ori de produse de make-up sau chiar de vopsire a părului, îi vei surprinde pe cei dragi cu ceva special, de calitate și poate chiar nou pentru ei. Poți opta pentru un săpun, un burete natural, gel de duș sau mască de față organice. Cu siguranță, oricine va fi extrem de curios să încerce astfel de produse inedite!