Atunci când iubești, simți că inima îți bate mai repede și mai tare. Singură persoană la care te poți gândi este cea care îți oferă aceste senzații minunate. Ce ar fi să îi oferi cadou chiar o bijuterie cu inimioare ca să ii demonstrezi iubirea ta?

Specialiștii în bijuterii placate cu aur de la SaraTremo ne dau câteva ponturi:

1. Cercei cu inimioare

Orice femeie adoră cerceii placați cu aur, de aceea un cadou constând în cercei cu inimioare oferiți alături de un buchet de flori o va face fericită chiar și pe cea mai pretențioasă femeie!

2. Pandantiv în formă de inimioară

Știi de ce le plac femeilor atât de mult pandantivele? Deoarece, cu un singur lănțișor și mai multe pandantive, ele pot avea în fiecare zi care un colier diferit la gât! Oferă-i și tu un pandantiv în formă de inimioară și o vei face să tresalte de bucurie!

3. O brățară cu charm în formă de inimioară

Brățara este accesoriul care pune cel mai bine în valoare stilul personal al unei femei. O brățară cu charm în formă de inimioară este, însă, atât de versatilă și de ușor de purtat, încât este preferata tuturor femeilor, indiferent de stilul vestimentar! Oferă-i o brățară cu inimioară într-un ambalaj premium și o vei cuceri pentru totdeauna!

Specialiștii de la SaraTremo ne-au transmis și un mega-secret: noul trend în bijuteriile pentru femei îl reprezintă brățările pentru picior, așa că poate cel mai bine ar fi să o surprinzi cu o bijuterie pe care încă nu o deține în colecția ei: o brățară pentru picior placată cu aur cu charm în formă de inimioară!