Din fericire, există o mulțime de situații în care putem oferi cadouri iar atunci când vine vorba despre femei, ocaziile sunt nelimitate. Poți achiziționa un cadou pentru ea de ziua ei, de 1 și 8 martie, de Crăciun, de ziua îndrăgostiților, de ziua numelui sau pur și simplu, fără o ocazie specială. Atunci când vrei să ii arăți ca o apreciezi, orice zi este perfectă pentru un cadou.

Alegerea cadoului pentru ea poate fi destul de dificil, însă. Există o serie de greșeli pe care trebuie să le eviți:

1. Nu păstra niciodată prețul pe cadoul pe care îl oferi;

2. Nu oferi un cadou fără că acesta să fie însoțit de un mesaj;

3. Nu oferi niciodată obiecte foarte voluminoase sau animale;

4. Nu oferi obiecte pe care le ai prin casă și nu îți plac!

5. Nu oferi niciodată flori artificiale!

6. În cazul în care oferi cărți, încearcă să oferi doar cărți pe care le-ai citit și ai garanția că sunt bune;

7. Nu oferi bani!

  1. Ce cadouri poți să îi oferi, în așa fel încât să fie încântată?

1. Flori. Orice femeie apreciază florile. Colorate și parfumate, acestea pot juca un rol estetic în orice încăpere și pot simboliza o mulțime de sentimente. Asigură-te că afli cât mai multe lucruri despre florile pe  care le oferi, în așa fel încât să fie însoțite de o poveste.

2. O sticlă de băutură fină. De regulă, băutură este oferită bărbaților. Asta nu înseamnă că femeile nu apreciază o sticlă de vin, lichior sau alte băuturi fructate. Dacă alegi un astfel de cadou încearcă să pui accent pe sticlă și pe ambalaj. O sticlă din cristal, deși este mai scumpă, va fi un cadou în sine și va fi păstrată chiar și după ce băutura va fi terminată.

3. O piesă decorativă din cristal. Femeile iubesc tot ceea ce este strălucitor. Tocmai de aceea, o piesă decorativă din cristal va fi un excelent cadou. Poți opta pentru diverse accesorii cu rol strict estetic sau poți achiziționa o vaza, o bombonieră sau o fructieră din cristal.

4. O bijuterie. Un alt cadou cu care nu ai cum să dai greș este bijuteria. O bijuterie din argint, una din aur sau chiar una din materiale deosebite, cum ar fi lemnul și pielea, vor fi apreciate fără doar și poate. Atunci când oferi un astfel de cadou află cât mai multe despre preferințele femeii căreia îi este destinat, în așa fel încât să poți merge la sigur.

5. Un set de pahare sau farfurii de bună calitate. Toate femeile pun accent pe ospitalitate și își doresc să aibă veselă cât mai frumoasă atunci când vine cineva în vizită. Cu siguranță va aprecia un set de pahare din cristal sau un set de farfurii de bună calitate.

6. Accesorii de bucătărie. Un set de furculițe și cuțite, instrumente folosite pentru gătit, oale, tigăi sau chiar aparatură ce înglobează tehnologii de ultima generație și ajută la gătit, toate pot fi subiectul unui cadou perfect. Este adevărat că accesoriile de bucătărie este bine să fie oferite persoanelor apropiate, pentru a nu da un mesaj greșit. Dacă vrei să îi oferi iubitei, mamei sau surorii tale un cadou, aceasta este o excelență idee.

7. Ciocolata. Cine nu iubește ciocolata? Atât femeile cât și barbații apreciază o mică gustare dulce, în care cacaua este vedetă. O ciocolată fină poate fi cadoul perfect. Partea bună la acest aliment dulce este că poate fi modelat în fel și fel de forme interesante, în așa fel încât să poți găși o variantă personalizată.

8. O experiență inedită. Dacă nu găsești niciun obiect care să îți fie pe plac, oferă-i o experiență! O excursie, un bilet la teatru sau la film sau o ieșire la un restaurant cu preparate delicioase pot da naștere unor amintiri de neuitat.

9. O carte. Cărțile pot fi cadoul perfect, deoarece pot fi o experiență în sine. Dacă ții cont de regulă amintită, de a nu oferi o carte de care nu ai auzit nimic, poți descoperi unul dintre cele mai ieftine și mai atractive cadouri.

10. O geantă. Dacă nu ai nicio idee și vrei să găsești un cadou rapid, o geantă este, cu siguranță, cadoul perfect. Orice femeie își dorește cât mai multe accesorii, iar geantă este accesoriul principal al unui outfit. Caută o geantă de bună calitate din piele sau material textil și asigură-te că se potrivește stilului vestimentar al femeii căreia îi este destinată.
Idei de cadouri sunt numeroase. Dacă pui puțin suflet și acorzi timp procesului de alegere, cu siguranță vei oferi cadoul perfect.