Olivia Steer are 46 de ani, iar de curând a anunțat că au trecut două decenii de când Andi Moisescu a cerut-o de soție. Andi Moisescu și Olivia Steer, căsătoriți din 2004, nu apar foarte des împreună, mai ales că de mai bine de 12 ani nici nu mai sunt colegi de trust. În plus, Andi s-a detașat mereu cu eleganță de declarațiile controversate ale Oliviei, așa că în familia lor a fost liniște și pace. Și tocmai pentru că nu se afișează împreună pe rețelele sociale, nu așa cum fac alte cupluri, imaginea publicată recent de Olivia Steer aproape că s-a viralizat.

Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” apare într-o fotografie rară, alături de Andi Moisescu, purtând o pereche de panataloni scurți, top alb și papuci. Andi este și în el într-o ținută estivală și zâmbește, ținându-și soția în brațe. „Doi, cu copiii, patru și, cu Dumnezeu, cinci”, a scris Olivia în dreptul pozei.

olivia-steer-vacanta-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Olivia Steer și Andi Moisescu, 20 de ani de relație

Olivia Steer și Andi Moisescu s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani, la PRO TV, iar de atunci sunt de nedespărțit. Pe 25 septembrie 2004 au făcut cununia religioasă, iar petrecerea de la restaurantul Casa Doina a reunit peste 200 de invitaţi din televiziune şi lumea artistică. Mireasa Olivia a purtat o rochie semnată Doina Levinza. Andi Moisescu şi Olivia Steer au împreună doi băieţi, Luca (13 ani) şi David (15 ani). „Acum fix 20 de ani, mă întreba ce planuri am pentru tot restul vieții”, a scris Olivia, pe Instagram, în dreptul unei poze cu ea și cu Andi.

La începutul carierei ei în televiziune, Olivia Steer s-a bucurat de multă popularitate și de multă simpatie. Era poreclită „micuța englezoaică” pentru rafinamentul de care dădea dovadă, în orice situație. Puţini şi-o mai amintesc în anul 2000, când era corespondent al Ştirilor PRO TV, apoi prezentatoare de ştiri matinale alături de Mihai Dedu. În 2006 a prezentat, alături de Ştefan Bănică, primul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, apoi a fost înlocuită de Iulia Vântur. Tot la Pro TV a mai realizat emisiunea economică „Business Magazin” (2007), iar apoi „Doamne de poveste” (2010), la Acasă TV.

Citește și: Olivia Steer, cu tocuri și pantaloni scurți, într-o poză rară cu Andi Moisescu: „Incredibil, soțul meu și-a scos iubita în oraș”. Apariția despre care vorbește toată lumea

Citește și: Olivia Steer, flexibilă ca o gimnastă la 46 de ani. Uite ce șpagat perfect face soția lui Andi Moisescu!