Trupa formată din Lene Grawford,  René Dif, Søren Rasted și chitaristul Claus Norreen și-au lansat albumul „Aquarium”, în 1997, urmat de „Aquarius”, în 2000, având hituri pe bandă rulantă. S-au reunit pentru scurt timp în 2007, iar în 2011 au scos un nou album „Meglomania”. În total au vândut 33 de milioane de albume, devenind cea mai de succes trupă daneză din toate timpurile. Însă, după reuniune nu s-au mai bucurat de așa mult succes și s-au despărțit iar.

 

2802397.main_imageSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: A fost unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume, dar astăzi arată așa! Îl recunoști?

Arată senzațional la 44 de ani

Deși au trecut 20 de ani de când cânta „I’m a Barbie girl, in the Barbie world!”, Lene arată incredibil și are și acum un tonus de invidiat. În prezent, are 44 de ani, arată la fel de bine ca în tinerețe, iar timpul nu și-a pus deloc amprenta pe chipul ei.

Citește și: Kate Middleton, în lacrimi. Astăzi a primit cea mai tristă veste

S-a căsătorit cu un coleg de trupă și are doi copii

Lene Grawford a început o carieră muzicală solo, iar stilul muzical abordat este pop-dance. În prezent, este şi unul din juraţii emisiunii „The Voice of Norway”. Viața ei s-a schimbat în mod spctaculos, în 2001, când  s-a măritat în 2001, cu colegul ei de trupă, Søren Rasted, în Las Vegas. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste  și au împreună un mariaj fericit și doi copii.

René Dif s-a căsătorit cu o nutriționistă și au împreună o fiica, Mabel. El încă mai lucrează ca D, iar Claus  s-a mutat la Londra și are un fiu.

Mai mult, s-a zvonit că trupa de va reuni anul acesta pentru a celebra 20 de ani de la lansarea piesei.  The Sun anunța, anul trecut, că  grupul pop, format din Lene Nystrom, Rene Dif, Soren Rasted și Claus Norreen, va face un turneu în Danemarca în 2017, iar dacă vor avea succes poate își vor extinde turneul și în Europa. Însă, până acum reprezentanții trupei nu a anunțat nimic.

Citește și:

Fotografii: Hepta/EPA