Actrița, în vârstă de 47 de ani, trece prin clipe cumplite. Fostul ei soț Giovanni Medina, de care s-a despărțit în 2014,  o atacă non-stop cu acuzații extrem de șocante pe care le face în presă despre ea. Mai mult, cei doi se bat pentru custodia copilului lor.

noticia-ninel-condeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Deși potrivit unui judecător, Medina are voie să-l ia pe băiețel la el doar în weekend, acesta a refuzat să-l mai aducă acasă după ce l-a luat  și i-a blocat numărul de telefon actriței ca să nu poată lua legătura cu el. Disperată, Ninel a apelat la ajutorul autorițățiilor. „A luat copilul pentru weekend, dar nu mi l-a adus înapoi. M-am speriat foarte tare pentru că nu știam nimic de băiatul meu și nu putem să iau legătura cu el. Acum doar aștept să intervină autoritățile”, a declarat Ninel.

Trebuie să-și facă un test toxicologic

În cele din urmă, actrița și-a recuperat copilul, însă acum este nevoită să facă un examen toxicologic, după ce Medina a spus în presă că fosta lui soție nu este în stare să aibă grijă de un copil pentru că este dependentă de droguri. „Voi face testul pentru a demonstra că nu sunt dependentă de droguri așa cum spune el. Autoritățile nu i-au cerut încă acest șucru, dar vreau să-l fac ca să demonstrez că sunt un bun exemplu pentru copilul meu și nu folosesc stupefiante”, a mai spus actrița.

Medina a declarat că acest test va demonstra că cel mai bine ar fi pentru copil să stea lângă el, ci nu lângă mama lui. El a precizat că nu a vrut să-i ducă copilul acasă pentru că Ninel îl intoxicăc u consumul ei exagerat de droguri și alcool.

Conde susține că s-a săturat de toate poveștile pe care Medina le inventează despre ea și că i-a transmis mai multe amenințări dacă nu încetează să spună judecătorilor că el nu este un tată bun. De asemenea, NInel a cerut ca și fostul ei soț să facă un examen toxicologic și a precizat că ea și fiul ei vor avea nevoie de terapie psihologică peste a trece peste toate problemele pe care le provoacă Medina.

Ninel a jucat în celebra telenovelă  ”Rebelde”, rolul Almei Rey, mama neascultătoarei Robertei Pardo.

Citește și: