Celebra vedetă TV apare într-o cămașă de blugi și o pereche de colanți roșii, accesorizate cu o curea roșie de piele și pantofi tot de culoare roșie și este surprinsă într-o ipostază sexy. Imaginea s-a viralizat imediat, fiind apreciată de aproape 100.000 de internauți și acumulând sute de mii de comentarii. În timp ce unele persoane o laudă pentru felul în care arată, dar și pentru faptul că nu-și arată vârsta.

Deși are 42 de ani, o admiratoare a sesizat imediat că nu pare să aibă mai mult de 25 de ani. „Bună dimineața, zâna noastră? Cât 25, 26 de ani sau chiar mai puțin?”, a scris aceasta. Pe de altă parte, fanii ei au început să o certe și i-au reproșat că a exagerat cu slăbitul, fiind acum doar piele și os. „Prea slabă ești. Îți stă mult mai bine un pic mai plinuță, în rest nimic de obiectat”, a scris un fan. „Andreea, ai slăbit prea tare, dar tot frumoasă ești!”, a scris altul. ” Frumoasa, dar parcă prea slabă, , aveți grijă”, mai scrie un internaut, arătându-se îngrijorat de starea de sănătate a prezentatoarei.

Zâna recunoaște că face eforturi mari pentru a-și păstra tinerețea și frumusețea. Aceasta nu doar că ține frecvent diete și face mult sport, dar este și clienta fidelă a unui centru de detox din România, unde merge destul de des. Andreea a dezvăluit că acolo consumă doar sucuri și face mult sport și saună cu infraroșu pentru a arde grăsimile din jurul organelor. Mai mult, la începutul acestui an, vedeta a postat pe contul ei de facebook imagini de la clinică, unde arată antrenamentele intense pe care le urmează, dar și mesele sărace în calorii. Efortul pare să merită, întrucât Zâna arată spectaculos la 42 de ani, părând mai degrabă tot o tinerică abia trecută de 20 de ani, cu toate acestea, se pare că de data aceasta chiar a exagerat cu slăbitul.