Locuitorii stau la cozi uriașe pentru a face rost de mâncare, iar în mai multe orașe au avut loc proteste, dar și jafuri.  Însă, în loc să le răspundă faniilor ce crede strict despre tot ce se întâmplă, actrița a reușit să-i enerveze și mai tare cu răspunsul ei.

Totul a pornit de la o simplă fotografie pusă de actriță pe Instagram, cu ea în timp ce se bucura de o zi frumoasă de plajă și își arăta bronzul frumos. Fanii ei au început imediat să o critice că nu pare deloc afectată de dezastrul care are loc în Venezuela. Deranjată de critici, ea a răspuns tăios: „Pentru informația voastră, eu nu sunt venezueleană”. Astfel, actrița a reușit să „încingă și mai atare spriritele” și pentru a stopa insultele și „atacurile verbale” ale faniilor, Natalia a decis să-i blocheze pe instagram pe cei care o critică. Natalia s-a născut în Spania, dar de la vârsta de trei ani ea s-a mutat împreună cu părinții în Venezuela.

Ulterior, actrița a sters de tot postarea și a publicat o altă imagine în care apare cu o față tristă și și-a cerut scuze pentru modul tăios în care a răspuns, rpecizând că nu a vrut ca vorbele ei să sune așa urât. Aceasta aprecizat că pentru cuvintele ei a fost catalogată ca o „îngâmfată nerecunoscătoare” față de țara care i-a deschis porțile încă de la o vârstă fragedă și unde și-a construit o adevărată carieră, iar apoi și-a făcut contul privat.

Actrița de telenovele, Natalia Streignard, celebră și  în România pentru rolul din „Valentina, grasuța mea frumoasă”, s-a retras din fața camerelor de filmat ca să se dedice familiei ei, aceasta devenind pentru a treia oară mamă, în urmă cu două luni.

 

Citește și: O celebră actriță de telenovele a devenit mamă a treia oară la 46 de ani. Incredibil, cum arată la doar două luni de la naștere!