Cel puțin așa se explică faptul că, la întoarcere,  imediat cum au ajuns pe aeroport, cei doi îndrăgostiți, s-au oprit direct într-un restaurant fast-food pentru a mânca, ei fiind surprinși de paparazzii care îi așteptau. Deși toată lumea se aștepta să-i vadă cu zâmbetul pe buze după cele câtreva zile de relaxare, Burak și Evcen s-au întors cam supărați și tensionați.

Citește și: RADU VÂLCAN: ”Eu și soția mea ne-am sfătuit și susținut întotdeauna”

Burak și Fahriye, la întoarcerea din luna de miere

Burak Özçivit, interpretul frumușelului Kemal din „Dragoste infinită”, și soția lui, actrița  Fahriye Evcenin, la întoarcerea din luna de miereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Burak Özçivit și Evcen s-au căsătorit pe 29 iunie la prestigiosul castel Sait Halim Pasha Yalisi, pe malul Bosforului,  și au plecat o săptămână în Maldive într-un resort de lux pentru a-și petrece luna de miere. Spre deliciul faniilor, cei doi au postat non-stop fotografii cu ei pe rețelele de socializare, care au primit zeci de mii de like-uri și s-au viralizat imediat.

Citește și: Veste neașteptată pentru celebrul artist spaniol Julio Iglesias. A aflat că mai are un fiu, în vârstă de 40 de ani. Cine este mama acestuia

Frumușelul Kemal s-a întors pe platourile de filmare

Povestea de dragoste dintre Burak și Evcen a început după ce aceștia s-au cunoscut pe platourile de filmare de la pelicula „Kardeşim Benim ”. Ei formează un cuplu din anul 2014. Fermecătorul actor a dezvăluit că din prima clipă în care a văzut-o pe Evcen a știut că este aleasa lui. „Din prima clipă când ne-am văzut, între noi a existat chimie. A fost o comunicare instantanee. (…). Când o întâlnești pe femeia vieții tale, nu cercetezi, nu analizezi, ci pur și simplu știi, iar sentimentul acesta nu te părăsește nicio clipă”, a mai spus acesta. Imediat după luna de miere, cei doi se vor întoarce pe platourile de filmare.

Burak Özçivit  s-a întors deja la treabă și a început filmările pentru noul său film.

Citește și: