Tânăra de 27 de ani a atras toate privirile la o prezentare de modă de la Berlin, ce a avut loc la Friedrichstadt-Palast. Ea a mers să-și susțină un bun prieten, designerul de pălării Philip Treacy, care este și preferatul lui Meghan Markle. Însă, când și-a făcut apariția toată lumea a rămas cu gura căscată. Și asta, pentru că frumoasa Lady Kitty a purtat o rochie neagră din dantelă transparentă și cu spatele gol, ce-i lăsa sânii la vedere. Ținuta a fost asortată cu una dintre pălăriile extravagante marca Philip Treacy.

Kitty a devenit un fotomodel de succes și defilează pe podium pentru cele mai mari case de modă din lume. Trăsăturile angelice însă nu sunt singura asemănare cu prințesa Diana, ci și pasiunea pentru filantropie. Deși este foarte ocupată cu campaniile de promovare pentru Dolce&Gabbana și Bulgari, fiind imaginea acestora, ea este implicată activ și în mai multe activități caritabile, cum ar fi campania  „Give Us Time” prin care le oferă sprijin soldaților care au fost nevoiți să se retragă din serviciul militar, dar și familiilor lor.

Nepoata prințesei Diana a facut senzatie la nunta printului HArrySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Lady Kitty Spencer seamănă foarte mult cu prințesa Diana

Mai mult, așa se explică și vizita ei în Perth Australia. Lady Kitty a vizitat spitalul de copii și  a participat la un eveniment pentru strângerea de fonduri pentru copiii care suferă de boli ce le pune viața în pericol. „Cea mai importantă parte din vizita mea în Perth”, a anunțat aceasta, pe un cont de socializare.

Ca și în cazul prințesei Diana, Lady Kitty Spencer se pare că are și ea o slăbiciune pentru bărbații mai în vârstă. Lady Di avea 20 de ani când s-a căsătorit cu prințul Charles, în 1981, el fiind cu 13 ani mai în vârstă.

Michael Lewis, proprietarul Whistles and Phase Eight

Așadar, și despre nepoata prințesei Diana s-a scris  recent că trăiește, în prezent, o poveste de iubire cu un bărbat mult mai bătrân, pe nume Michael Lewis, un milionar de 59 de ani, între ei fiind o diferență de 32 de ani. Michael este proprietarul celebrului lanț de magazine de lux „Phase Eight and Whistles”.

Lady Kitty are doar 27 de ani, dar fostul ei partener a fost Niccolo Barattieri di San Pietro, un miliardar de 47 de ani.

Kitty Spencer avea doar 6 ani la moartea prinţesei Diana şi este fiica fratelui mai mic al acesteia, Charles Spencer, căsătorit cu modelul britanic Victoria Aitken. Ea mai are un frate, Loius, şi o soră, Lady Eliza.

Citește și: