Jenny a murit marți, la 46 de ani, la doar un an după ce a fost diagnosticată cu cancer de colon incurabil. O postare publicată pe blogul ei la o zi după ce a murit  și a strâns numeroase comentarii emoționante și peste 3.000 de like-uri, viralizându-se imediat.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, din Anglia, a ținut să-i menționeze  soțului ei, Scott, în postare că el nici măcar nu-și poate da seama cât de mult îi va lipsi și a ținut să le amintească gemenilor ei, în vârstă de 9 ani, „ce loc minunat este lumea în care trăim”.

Jenny, alaturi de gemenii ei si de sotul ei

Citește și: Încă un bebeluș în showbiz. O vedetă de la noi a devenit mămică de băiețel. Primele imagini cu micuțul

Le-a cerut prietenilor să facă trei lucruri pentru ea

 

„Așadar, draga mea familie, dacă citiți acest post, înseamnă că eu am părăsit această lume și călătoria aia pe care am început-o mai bine de un an a luat altă direcție. Am câteva cuvinte de spus. Vă mulțumesc că ați fost în această călătorie cu mine, mi-ați adus toți bucurie în viața mea, într-un fel sau altfel, și vă sunt foarte recunoscătoare pentru asta.

Scott, jumătatea mea incredibilă, îți mulțumesc că ai fost lângă mine, și că m-ai învățat lecții cu răbdare, fiind umil și demn. Nu ai idee cât de mul îmi vei lipsi. Știu cu toată  inima mea, mintea și sufletul meu, ca cei doi copii ai noștri sunt pe mâini bune avându-te pe tine ca tată.

Mamă și tată. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine. M-ați învățat așa multe lucruri și ultimele săptămâni au fost foarte speciale. Molly și Jack sunt norocoși că vă vor avea în continuare în viețile lor. (…) Sunt o femeie mult mai diferită acum când vă părăsesc față de cum eram când am început acest blog, și asta într-un sens pozitiv. Vă mulțumesc pentru asta.

Însă, vreau să vă cer trei lucruri azi:

„Ieșiți în oraș și faceți la întâmplare un act de bunătate pentru cineva. Doar alegeți un străin  și faceți ceva bun pentru el.

Pentru toate doamnele de aici, rujul roșu este obligatoriu azi.

Ultimul, dar nu cel din urmă, mergeți într-un bar și comandați un amaretto sour și faceți un toast pentru iubire, bunătate, prietenie și disctracție.

Multumesc, prietenii mei pentru această călătorie incredibilă. Multă iubire”, a scris femeia.

Citește și: