Vanessa Ponce de Leon este model și voluntară. Este licenţiată în afaceri internaţionale şi membră în consiliul de conducere al unui centru de recuperare pentru tinere dependente de diverse substanţe.

miss World 2018SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Miss World, care se ține anual din 1951, a fost, iniţial, un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit „Festival Bikini Contest”. Din 2015 a fost eliminată eliminată proba costumelor de baie.

Organizatorii au declarat atunci că vor ca Miss World să se diferenţieze de alte evenimente de acest gen (Miss Earth, Miss International şi Miss Universe) tocmai prin faptul că se pune un mai mare preţ pe inteligenţa şi personalitatea candidatelor decât pe frumuseţea lor.

Miss World, care s-a organizat pentru prima oară în Marea Britanie, a fost primul concurs internaţional de frumuseţe major ce a avut loc la nivel mondial. Miss World este şi cea mai longevivă competiţie internaţională de frumuseţe.

Vezi și Scandal la Miss Ucraina 2018, unde câștigătoarea și-a pierdut coroana. Ce-au descoperit organizatorii concursului despre ea. Dar modelul nu se lasă

Citește și: