„Astăzi, un individ mi-a călcat câinele cu mașina… pentru că așa a vrut el: a tras de volan zbierând că s-a saturat de căcăt de câine. N-a călcat niciodată într-un căcat de-al lui Bubu, pentru că 1: nu merită o așa onoare  și 2: îl strângeam de fiecare dată. Mi-ar plăcea să trăiesc într-o țară în care acești mizerabili ar face pușcărie pentru asemenea acte, dar nu e cazul. De o amenda penala…mi se rupe; Bubu nu mai e. O sa fac plangere la politie, o sa fac tot ce e nevoie …macar sa il vad la fata…sa-l scuip, sa-l injur..i-as face mult rau. Foarte mult. Nu merge sa scriu aici ce i-as face cu adevarat, ca cica nu e frumos sa ai astfel de ganduri, daramite sa le si expui public si mi s-ar atrage atentia ca n-ar mai fi nici o diferenta intre mine si criminal…bla bla bla… Cu toata frustrarea si tristetea, ura si lehamitea, as vrea ca acest mesaj sa va faca si mai atenti in jurul vostru, sa nu contati pe faptul ca nu sunteti pe mijlocul strazii, ba chiar langa un spatiu verde, langa intrarea in parc (!!). Jegurile sinistre nu se sfiesc sa traga de volan ca sa-si puna in practica planul diabolic”, a scris supărată prezentatoarea.

Citește : Kate Middleton a șocat pe toată lumea cu decizia ei neașteptată. Ce se va întâmpla la nașterea celui de-al treilea ei copil

Mesajul s-a viralizat pe facebook

Mesajul ei s-a viralizat imediat pe facebook, fiind share-uit de peste 800 de oameni, și a strâns 300 de comentarii. „ Cel care ucide un animal nu va ezita să ucidă un om. Acești indivizi nu merită să circule liberi. E un criminal ce trebuie închis”,  „Groaznic. Sunt tulburați mintal. Dar asta nu îi scuză. Trebuie mers pana la capăt pe cale legală, fără nici un pic de reținere, rușine sau jenă( pe care tot ei încearcă să o impună). Sunt niște descreierati penibili și trebuie pedepsiți pentru asta! Și cred că există cadru legal foarte dur. E vorba de închisoare. Mâine o să bată copiii care dau cu mingea și îl deranjează…”, au scris unii internauți.

 

„Doamnelor, domnilor, România a luat – o razna de tot. Ne omoram conducatorii in ziua de Craciun, ucidem (pe baza de Ordin de Ministru, nu asa, la intamplare) animalele salbatice din resturile de paduri ramase nejefuie ( dar nu pentru mult timp) ucidem animalele de companie ale vecinilor etc., etc. Dar, in acelasi timp, am devenit si un popor foarte murdar, traim intre munti de gunoi. Imi pare rau de catelusul dumneavoastra, dar daca fiecare stapan de catelus ar strange materia fecala atunci cand il duce la plimbare, poate ar fi si lumea mai toleranta. Am inteles ca dvs. faceti acest lucru, dar, sincer, eu nu am vazut, concret, pe strada, un asemenea gest”, „Asemenea oameni au mari probleme psihice. Sunt un pericol pentru intreaga societate. Ii dorim aceeasi soarta! Trist ca umbla liber si nestingherit….”, au mai scris alți oameni.

Vezi video cu incidentul aici.

Citește și: