O femeie de  36 de ani, pe nume Magdalena Șerban,  a fost reținută la câteva ore după comiterea crimei din stația Dristor 1.  Femeia a fost incoerentă pe toată durata audierilor, nefurnizându-le anchetatorilor nicio informaţie despre faptele comise. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice, potrivit libertatea.ro. Tot marți seară, aceeaşi femeie a încercat să împingă o altă fată, în staţia Costin Georgian, dar cea vizată a reuşit să se ferească.

Citește și: Shakira are cancer? Vestea cumplită dată de ziarele spaniole

A încercat să mai ucidă o tânără

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Tânără de 25 de ani era în stop cardio-respirator şi cei de la SMURD nu au mai putut să o salveze

Pe contul personal de Facebook, Magdalena are mai multe postări care ar fi putut ridica semne de întrebare prietenilor virtuali. Lipsită de coerență, femeia povestește că are o malformație sexuală și că a fost abuzată de fratele ei. De asemenea, aceasta spunea că se află în greva foamei și că fratele ei ar lucra în armată.

„Fotografia cu malformația mea la sex a ajuns la Șerban Lucian care ajutat de șefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE,iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie,iar eu la Poliție,Interpol,Cedo, Parchetul Militar…sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”, scria Magdalena Şerban pe 17 noiembrie celor 300 de prieteni de pe rețeaua socială. Vezi toate mesajele înfiorătoare postate de femeie aici.

Citește și: