E cazul actriței Melissa Benoist, din ”Glee” și ”Supergirl”, care este o victimă a violenței conjugale. În vârstă de 31 de ani, actrița nu a spus numele celui care a abuzat-o, dar a lăsat să se înțeleagă că e vorba despre un fost iubit, mai tânăr decât ea.

 

Într-o înregistrare postată pe Instagram, actrița a povestit că, inițial, abuzurile nu au fost fizice, dar pe măsură ce iubitul ei era tot mai deprimat și mai nesigur pe el, în cele din urmă s-a întâmplat.

Acesta, povestește ea, era foarte gelos și obișnuia să-i umble în telefon, calculator și toate gadgeturile, căutând eventuale dovezi ale înfidelității ei. Apoi, dacă i se părea că e îmbrăcată prea sexy sau că arăta prea bine, o trimitea să-și schimbe hainele, astfel încât să nu atragă atenția asupra sa, să nu fie privită de către bărbați.

Actrița a fost nevoită să refuze joburi și să pună capăt multor prietenii din cauza partenerului ei.

Când erau de aproximativ 5 luni împreună, au început și abuzurile fizice, violența. Totul a început cu un pahar de smoothie pe care el i l-a aruncat, de la distanță, în față.

Au urmat palme cu nemiluita, lovituri extrem de dure, a fost trasă de păr, târâtă pe asfalt, rănită până la sânge, lovită de pereți, sugrumată… Obișnuia să se încuie în cameră, dar până la urmă ușa ceda, fiind spartă de fostul iubit.

După astfel de episoade de violență, bărbatul realiza ce a făcut. O lua în brațe și o ducea în cadă, pornea apa și o lăsa acolo. Pleca, dar după o vreme se întorcea și-i cerea scuze.

Lucrurile au început să se schimbe atunci când s-a deschis unui prieten. Tocmai îi mințise pe polițiști legat de un astfel de scandal, în urma căruia ea se alesese cu nasul spart și mari probleme la ochi, din cauza cărora vederea i-a fost afectată pentru totdeauna.

Vezi și O actriță celebră de la Hollywood, bătută de iubit. Polițiștii au găsit-o cu fața umflată și plină de vânătăi

Citește și: