Schimbările cauzate de COVID-19 au afectat psihic foarte multe persoane, în afară de victimele propriu-zise ale virusului. Totuși, pentru că este necesar să ne adaptăm și pentru că nu putem trăi non-stop îngrijorați și anxioși, trebuie să găsim modalități de a schimba cumva decorul gri care ne înconjoară în ultima vreme. 

De exemplu, există posibilitatea de a ieși în evidență și de a elimina purtarea măștilor clasice, albastre, inestetice și care duc cu gândul la spitale, înlocuindu-le cu măști personalizate din materiale de cea mai bună calitate. Cei de la Merrymusic.ro oferă tuturor celor interesați această posibilitate.

De ce să alegi măști personalizate în detrimentul celor clasice?

Chiar dacă toată lumea trebuie să poarte mască, acest lucru nu înseamnă că trebuie să se limiteze la varianta clasică, cea care nu pune nimic în evidență, nu exprimă nimic și induce o stare de anxietate purtătorului.

Măștile personalizate, la fel ca și tricourile, hanoracele, șepcile personalizate sau alte obiecte create special pentru a fi purtate de o anumită persoană, reprezintă o soluție ingenioasă și practică deopotrivă. Masca personalizată este un accesoriu inedit, care ajută și la respectarea regulilor impuse de autorități. 

De exemplu, măștile de protecție personalizate cu un mesaj muzical sunt perfecte pentru cei care iubesc muzică în toate formele ei, celor care cântă, compun, creează sau iubesc un anumit instrument muzical.

Ce mesaje transmit măștile personalizate?

Măștile personalizate pot exprima orice mesaj își dorește viitorul purtător, dar vin și cu mesaje predefinite, de tipul #actor, #acordeonist, #artist, #bass, #balerina, #chitarist sau cu mesaje precum I love music, I love singing, micul Mozart, My only virus is music, pauză vocală, pianist în devenire, iar lista poate continua. 

Mesajele imprimate pe măști nu se limitează doar la muzică, ci pot face referire și la altceva, pentru că pot fi personalizate conform cerințelor clienților. 

Calitatea măștilor personalizate

La fel că orice altă mască, măștile personalizate sunt special create pentru a proteja, împiedicându-i pe cei care le poartă să își atingă fața cu mâinile. Acestea nu țin locul măștilor medicale, însă pot fi purtate peste ele fără probleme. 

Măștile personalizate sunt realizate din bumbac și poliester la exterior și din țesătură antibacteriană la interior, cu rolul de a proteja purtătorul.

 Materialul printat este dezinfectat prin spălarea la temperaturi înalte, care omoară bacteriile, iar utilajele de cusut sunt dezinfectate. Toți cei care lucrează la măștile personalizate se dezinfectează frecvent, poartă mănuși și măști, astfel încât folosirea măștilor să fie sigură pentru clienți.

Măștile personalizate se pot spăla la temperaturi de până la 50 de grade Celsius, cu mențiunea că nu pot fi călcate pe zona printată. 

Aspectul acestor măști este foarte cool, fiind gândite pentru cei cu suflet de artist sau pasionați de muzică, dar nu numai. Măștile personalizate pot fi purtate chiar și la școală, peste cele medicale.