Mama, pe nume Constanța,  susţine că relaţia ei cu fiica sa se răcise atât de tare, încât aceasta nu mai ştia nimic de ea, pentru că de câte ori o vedea pe fiica ei, aceasta o drăcuia și arunca cu pietre în ea. Femeia susține că fiica ei a încercat să se omoare și chiar a fost internată în spital, însă ulterior nici cei de pe salvare nu voiau să o mai ia, pentru că o considerau un pericol.

Citește și: Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou. Ce moarte cumplităa a avut!

A fost internată în spital

„O fată de nota 10 până a plecat în Spania. Era o fată cuminte, muncitoare. Vorbesc la trecut pentru că aşa simt. A avut serviciu, era la un magazin, era şi anul II la Farmacie la Postliceală şi a luat-o o prietenă de-a ei în Spania. Mi-a scris că a păţit fel şi fel de traume, au închis-o într-o cameră, iar de atunci nu ne-a mai băgat în seamă. Ea a vrut să moară, au dus-o cu forţa la spital. Ea nu mai judeca. A stat o perioadă acolo, a mers şi bărbatul meu să stea cu ea, dar apoi nu a mai vrut să mai vorbească cu noi. Parcă  nu mai era ea. Din septembrie nu am mai vorbit cu ea.  Nu voia să vorbească, ne drăcuia, arunca cu pietre în noi. Nici Salvarea n-a vrut să o ia, spuneau că e un pericol. Eu de când o ştiu este o fată normală. Parcă ar fi diabolică, nu ştiu cu cine să vorbesc…să îi citească şi un preot”, a declarat mama Magdalenei Şerban, potrivit stirilekanald.ro.

Fratele ucigaşei: „Ne teroriza. Şi pe mine, la muncă, venea şi îmi făcea probleme”

Fratele ucigașei de la metrou a dezvăluit și el că sora a fost internată în urmă cu cinci ani, în urma unei depresii într-o clinică de psihiatrie din Spania, dar în 2015 a întrerupt tratamentul şi s-a întors în ţară. De atunci a început să-şi terorizeze familia. „A plecat de la Craiova în urmă cu nouă ani, în Spania. Acolo o prietenă a denigrat-o şi a intrat în depresie şi a ajuns la clinica de psihiatrie. În 2015 a întrerupt tratamentul. Ne teroriza. Şi pe mine, la muncă, venea şi îmi făcea probleme. Acum două săptămâni i-a chemat pe ai mei la poliţie şi a început să-i înjure acolo”, a declarat Lucian Şerban, fratele Magdalenei, pentru Cancan.ro. Se pare că Magdalena Șerban a suferit o depresie puternică după ce mai multe poze intime cu ea au fost publicate pe unele site-uri în Spania.

Criminala a fost reținută

Alina Ionela Ciucu a murit marți, după ce a  fost împinsă în fața metroului de Magdalena Șerban, în vârstă de 36 de ani. Anterior, atacatoarea a încercat un gest similar asupra unei alte tinere, de 20 de ani, care a reușit să scape. Din păcate, fata de 25 de ani a murit sub privirile șocate ale celor din jur.

Criminala a fost arestată pentru 30 de zile. Tribunalul București a admis miercuri, 13 decembrie, cererea procurorilor, care au cerut arestarea femeii supecte în cazul crimei din stația de metrou Dristor 1. Ea e cercetată pentru omor calificat și tentativă de omor.

Citește și: