UPDATE: Judecătorii Curții de Apel Bucureşti au decis, miercuri după-amiază, ca Magdalena Șerban să rămână în arest preventiv.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Magdalena Şerban nu şi-ar fi recunoscut faptele în faţa judecătorilor, la şedinţa de marţi, spunându-le acestora, incoerent, că nu a intenţionat să le împingă pe fete în faţa metroului.

În ceea ce o privește pe prima tânără, cea care a reușit să fugă, Magdalena Şerban a spus că doar a avut o discuţie cu aceasta. În plus, agresoarea a cerut o confruntare cu tânăra.

O cunoștea pe pe fata ucisă. Susține că imaginile cu crima sunt trucate

Legat de a doua victimă, cea care a murit, Magdalena Șerban a spus că a vrut doar să o îmbrâncească, că nu a văzut metroul venind şi nici când a căzut.

Potrivit avocatei ei, Magdalena Șerban o cunoștea pe Alina Ciucu, tânăra care a murit. Când i-au fost arătate imaginile crimei, ea ”a avut o reacţie de ţipăt, urlete, a spus că imaginile sunt fabricate, a mers pe negaţie“, arată Adevărul.

Magdalena Şerban, care a cerut magistraților să fie plasată în arest la domiciliu sau sub control judiciar, va fi supusă unei expertize psihiatrice în urma căreia se va stabili dacă a avut discernământ în momentul producerii faptelor. În prezent ea este arestată preventiv și se află la Spitalul Penitenciar Jilava. Aici, ea a amenințat cu moartea două angajate.

”E vorba de ameninţare. Ea era în cameră. În data de 18 decembrie, persoana privată de libertate în vârstă de 36 de ani, arestată preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat injurii şi ameninţări cu moartea asupra două agente supraveghetor de pe secţia de deţinere.

Conform dispoziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe Tribunalul Ilfov pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, conform art 275 Cod Penal. E vorba de mijloace de comunicare directă”, a declarat Denisa Ene, reprezentant al Penitenciarului Jilava, pentru Mediafax.

Vezi și Fișa psihologică a agresoarei de la metrou și ce dezvăluie scrisul ei. Analiza grafologică, dar și Ce avea scris în palmă agresoarea de la metrou. Mărturiile tatălui fetei care a scăpat cu viață

Citește și: