Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, Magdalena Şerban le-a spus judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, când s-a discutat cererea de arestare preventivă (refuzată între timp), că a avut o viaţă lipsită de hrană şi adăpost.

Mai mult, femeia a spus că a intentat mai multe procese de malpraxis, însă acestea nu sunt finalizate. Acestea sunt cauzele pentru care a simțit ”disperarea” și ”decăderea”, acestea și ”lipsa de speranță”.

O deranja muzica din căștile tinerei

În plus, spune ea, totul s-a declanșat din cauză că o deranja muzica venită din căștile ei. Din acest motiv s-a ajuns la „altercaţie” şi „îmbrânceală”. Magdalena Șerban nu a recunoscut că ar fi lovit-o pe tânără cu piciorul, aşa cum se vede pe camerele de supraveghere.

„Dacă toată lumea care are altercaţii la metrou ar fi dusă la arest, unde am ajunge?”, le-a spus femeia judecătorilor.

Amintim că, miercuri după-amiază, judecătorii Curții de Apel București au decis ca Magdalena Șerban să rămână în arest preventiv. Înainte de a o îmrânci pe Alina Ciucu pe șinele de metrou, unde aceasta a fost lovită și a murit, femeia încercase același lucru și la stația de metrou Costin Georgian. Tânăra pe care a îmbrâncit-o și-a păstrat însă echilibrul și a reușit să fugă ulterior. Cu aceasta Magdalena Șerban își dorește să aibă o întrevedere.

Vezi și ce spune tatăl tinerei care a scăpat cu viață.

Citește și: