În tradițiile orientale, liniile de pe frunte sunt legate de situațiile predestinate din viață. Aceste linii apar fără să vrem în funcție de expresia feței. Unii dintre noi au două sau trei linii pe frunte, alții pot avea cinci sau șase.

Liniile de pe frunte nu trebuie confundate cu ridurile care pot apărea între sprâncene. Acestea sunt linii de expresie, sunt orizontale și apar adesea la un deget mai sus de sprâncene.

Liniile de pe frunte. De ce este important numărul lor

Vechii numerologi indieni credeau că niciun muritor nu poate avea mai mult de 7 linii pe frunte. Acesta este numărul maxim la care pot ajunge. Trebuie doar să ne uităm în oglindă, să ridicăm sprâncenele și să vedem câte linii avem pe frunte.

O singură linie de expresie

Este foarte rar cazul în care apare doar o singură linie pe frunte, iar aceasta nu este deloc de bun augur. Se presupune că avertizează asupra unor situații dramatice în viață și chiar deces prematur.

Două linii orizontale pe frunte

În cazul în care apar două linii, acestea sunt specifice persoanelor sensibile, pretențioase, materialiste, interesate să câștige cât mai bine în viață și să profite de orice ocazie.

Ce semnifică liniile de pe frunte dacă sunt 3

Aceste linii arată că ai o personalitate puternică și ești foarte curajoasă. Ești genul de femeie care se simte în stare să rezolve totul singură și nu are nevoie de opiniile sau sprijinul nimănui.

4 linii orizontale pe frunte

Dacă se formează 4 linii pe frunte când ridici sprâncenele, acestea trădează o personalitate creativă și dinamică. Ești o persoană norocoasă, care se descurcă bine în orice situație și are resurse emoționale și psihice foarte mari.

5 linii orizontale pe frunte

Cele cinci linii pot trăda un caracter mai slab, influențabil, dar o personalitate deschisă și comunicativă. Poate că ai anumite abilități meșteșugărești sau artistice și lucrezi în domenii creative.

Ce arată liniile de pe frunte dacă sunt 6 sau 7

Deja este un număr foarte mare și se întâlnește foarte rar această situație. Dacă ai 6 sau 7 linii de expresie pe frunte înseamnă că ești deosebit de norocoasă, sănătoasă, rezistentă, puternică și cu perspective de a te îmbogăți de-a lungul vieții.