Frumoasa actriță, în vârstă de 28 de ani,  a mărturisit că s-a gândit mult dacă să accepte acest rol, mai ales că în adolescență a suferit de anorexie, și îi era frică să nu ajungă din nou acolo unde a fost acum mulți ani, când nu voia să accepte schimbările din corpul ei. Însă, a decis să vorbească deschis despre aceste tulburări alimentare, pentru a fi un exemplu pentru alte tinere și să le explice că cel mai bine este să cauți ajutor când te confrunți cu așa ceva.

Lily Collins a ajuns piele și os. Cântărește doar 40 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

”Faci asta pentru un rol, însă câteodată se aseamănă atât de mult cu viaţa ta. Mâncam tot felul de junk food ca mai apoi să vomit, ceea ce a dus la căderea părului şi la casarea unghiilor, mă înfometam uneori şi făceam exerciţii fizice într-un mod excesiv şi obsesiv”, a povestit Lily Collins, despre perioada când suferea de anorexie. „Să cauți ajutor nu este un semn de slăbiciune, ci unul că ești puternică. Dacă simți că ai nevoie să vorbești despre asta, nu ești nebună și nici nu ești singură”, a spus Lily.

Citește și:Adda este acum o mămică fericită, dar artista recunoaște că viața ei nu a fost tocmai roz după ce a născut. Iată de ce boală a suferit

În adolescentă s-a luptat cu anorexia

În filmul „To The Bone”, produs de Netflix, Lily interpretează rolul unei femei care suferă de anorexie, pe nume Ellen. Fapt pentru care, ea a fost nevoită să slăbească de la 53 de kilograme la 40, deși are o înălțime de 1,65 metri. Actrița a recunoscut că a început să lupte cu această afecțiune când se transforma într-o femeie tânără și corpul ei trecea prin schimbări majore, însă în cele din urmă a reușit să învingă boala.

Cu toate acestea, ea a explicat că pentru rol a avut grijă să slăbească într-un mod sănătos și să nu ajungă din nou în pragul anorexiei sau adepta unui stil de viață nesănătos. ”Mi-au angajat un nutriţionist şi am slăbit în cel mai sănătos mod posibil. Am avut o armată de oameni lângă mine, responsabilă de ceea ce fac, mergeam la control destul de des”, a mai spus Lily.

 

Când vine vorba despre dieta ei zilnică, Collins susține că are o dietă echilibrată, în care evită alimentele procesate și consumă produse vegane sau fără gluten. Ea a înlocuit cafeaua cu ceaiul , dimineața mănâncă târățe de ovăz cu scorțișoară și vanilie, la prânz pește cu salată, iar seara sushi.

Citește și: