Premiul poate fi revendicat in maximum 30 de zile calendaristice de la anuntarea castigatorului, termen dupa care se pierde dreptul de revendicare. Pentru a-si revendica premiul, câştigătorul este obligat să contacteze departamentul de marketing la adresa [email protected], prin: menţionarea premiului, numelui, prenumelui, numărului de telefon şi a adresei la care va fi trimis premiul, în cazul câstigatorilor din provincie. Numele şi prenumele trebuie să coincidă cu cele completat pe site, în momentul postării răspunsului. Premiul va fi înmânat numai în baza buletinului de identitate/cartii de identitate.

Vara aceasta, revista Libertatea pentru femei te scapă de căldură! Ce trebuie să faci pentru a câștiga un aparat de aer condiționat?

Fiecare participant la aceasta campanie trebuie să răspundă la întrebarea “Care este cea mai inedită metodă prin care te răcorești vara?”, printr-un comentariu AICI, la acest material, în perioada 1 august – 14 august 2016.

Atenție! Pentru a fi eligibil, trebuie să răspunzi, conform REGULAMENTULUI, O SINGURĂ DATĂ la întrebare, pe site-ul libertateapentrufemei.ro.

“Care este cea mai inedită metodă prin care te răcorești vara?”

aer